Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom a baratommal tolteni az uj evet. Nagy baj ez?
Figyelt kérdés
Valojaban senkivel sem szeretnem tolteni. Egyszeruen itthon akarok ulni.Ezt eldontottem mar reg csak kozbe jott egy parkapcsolat.Namost az nagy baj ha nem megyek vele? Kotelezo vele mennem? Es ha nem megyek neki jogos lehet a haraga?2011. nov. 28. 18:18
1/9 anonim válasza:
Mi lenne ha ezt neki mondanád el ?
2/9 anonim válasza:
A szilvesztert?
Nem,nem baj.Talán lehet 'bánatában' 2 másik csajjal megcsal,de hát a szövegből látszik úgysem szereted,így ezzel a mondattal ne is foglalkozz.
3/9 A kérdező kommentje:
elmondtam neki. az a lenyeg hogy olyan nagy baj ez? es ha ezert morog akkor van ra oka..
2011. nov. 28. 18:23
4/9 A kérdező kommentje:
szeretem ;)
2011. nov. 28. 18:23
5/9 anonim válasza:
Érdekes ha valakit szeretek minél több percet vele akarok tölteni.
Ez ellentmondás nálad,hogy szereted de pont érzed,hogy 1 hónappal későbbi napot egyedül akarsz tölteni.
7/9 anonim válasza:
Nem egy katasztrófa egyáltalán, ha neki ez gond akkor elég korlátolt. Eleve nem értem miért "muszáj" szilveszterkor elmenni bárhová.
8/9 anonim válasza:
A szilveszter is csak egy 'nap' az évben. Ha felhajtással van a bajod, akkor mond meg neki, hogy az nem hiányzik, de akkor legyetek otthon nyugiban ketten. Ha meg VELE van bajod, akkor meg nem értem, miért kell a szilveszterre 'fogni'. Vagy ez most valami hülye misszió, hogy már pedig te szilveszterkor azért is magányos leszel?:) amúgy, attól még mert nem mész vele VALAHOVÁ (legyen ez egy szimpla buli, szilveszter, BÁRMI), nagy tahóság lenne, ha megcsalna, ez hülyeség. Csak azért nem fog megcsalni, mert egy este nem vagy vele.
9/9 anonim válasza:
Az egész újévet? 1 évig otthon akarsz ülni egyedül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!