Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak itthon?

Mit csináljak itthon?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy sok mindent lehetne,de ha például barátnőim nem érnek rá én meg minden könyvemet legalább hatszor kiolvastam és az újságokat is.Tévézni gépezni meg már nincsen kedvem!Akkor mit csináljak itthon??

A válaszokat előre is köszönöm.

13/L

2010. jún. 23. 16:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
86%
Segíts anyudnak rendet rakni!Mosogass el, porszívózz fel, portalaníts, esetleg vág le a füvet!
2010. jún. 23. 16:07
 2/19 anonim ***** válasza:
96%

Nme tudnál kimenni?

Biciklizni, sétálni, horgászni, meggyet szedni??

Főzz: [link]

Holnap Szent Iván nap. Hívd el abarátnőket éjszakai tűzünnepre. Addig készülj, csinálj dekorációt, szerezz fáklyát az erkélyra, mécseseket, parazsat! Zenét. Koktélokat. [link]

Jógázz! [link]

Fess képeket! [link]

Írj verset!

Nyaralj ingyen! [link]

(nme én vagyok, most találtam)

Batikolj sálat, varrj ruhát!Kézzel is lehet. [link]

[link]

Tarts szépség-napot! Habfürdő gyertyafény lágy zene ---zöld tea ---masszázs a barátnőddel---pedikűr, manikűr, körömdíszítés---------sminkpróba--frizurapróba

Napozz!

2010. jún. 23. 16:15
 3/19 anonim ***** válasza:
91%

Előző vagyok. Gondolj a családra is! Mosd ki a függönyöket, mosd le az ablakokat. Hozz be friss virágot! Mindenkinek jobb kedve lesz!

Másnap süss süteményt. Meggyes pottyantósat, muffint, kavart tésztát, ezek könnyűek. Öröm lesz, meglepetés. Én ilyen idős koromban mindig kimostam, kivasaltam, és főzetem valamit.Egyszerűt. Maradt elég szabadidőm még akkor is.Tyúkot is vágtam, megpucoltam, anyám csak feltette. Büszke voltam magamra.

Dolgozni jó, sikerélményt ad, elszórakoztat, és meglepetést szerzel vele.

2010. jún. 23. 16:19
 4/19 anonim ***** válasza:
36%
Kockulj :P
2010. jún. 23. 16:50
 5/19 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon jó válaszokat is kaptál.

Énis írok egy-kettőt:

-Ha van kutyusod akor menejtek el sétálni

-menj fagyizni

-Menj vásárolni (nézzelődni) ezt együl is lehet,bár barátnőkkel tény,hogy jobb,de egyedül se rossz

-Görkorizz

-Diszitsd ki a szobádat,rendezd át amit áttudsz

-Napozz egy picit

-Menj le a strandra

-Jóga,fitnesz,

-Bicikliz

-Fesd ki a körmeid,lábadon-kezeden,díszitsd ki szépen

-Csináld meg a hajad,tapasztald ki melyik áll jól

-Rajzolj?!

Hirtelen ennyit tudok,neked mondani (:

Táborba-nyaralni mész?hova valósi vagy?

2010. jún. 23. 17:16
 6/19 anonim ***** válasza:
91%
Ha hasznos dolgot teszel, a környezeted örülni fog, te pedig jobb érzéssel fejezed be a napot. Tedd a füledbe a kedvenc zenéd, és moss ablakot, pakolj el mindent, porolj le, tedd rendbe a szekrényeket, vagy takarítsd ki a fürdőt, konyhát. Anyukád örülni fog, te pedig közben énekelhetsz és még nem is csak nézel ki a fejedből, én is épp ezt teszem, csak 5 perces pihimet töltöm :)))
2010. jún. 23. 17:45
 7/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat hasznos ötleteket adtatok :)

Hát van kutyusom de sétálni vinni lehetetlen mert én csak lobognék utána,nagyon nagy kutya.

Táborba nem megyek viszont júliusban megyek 2 hétre Budapestre.Meg 2 hétre Sopronba.Augusztusban pedig megyünk 1 hétre Horvátországba.

Ohh és mindenkinek ment a zöld kéz :)

2010. jún. 23. 18:48
 8/19 A kérdező kommentje:
Még jöhetnek válaszok!!
2010. jún. 23. 21:44
 9/19 anonim ***** válasza:
79%
Kockulj(én is azt csinálom), írj verseket, novellákat vagy esetleg könyvet. Ezekkel megtanulhatod jobban kifejezni az érzéseidet, és fejlesztik a kreativitásodat. Vagy csinálj fényképekből videókat a Windows Movie Player-rel.
2010. jún. 24. 10:13
 10/19 anonim ***** válasza:
91%

Előző vagyok.

A kötelező olvasmányokat se felejts el elolvasni!

2010. jún. 24. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!