Miért van az, hogy szeretek itthon lenni délelőtt? 17l
Figyelt kérdés
Főleg ha suli van. Nem tudom mi van velem. De csak délelőtt.2011. szept. 15. 11:50
2/9 anonim válasza:
Így igaz, iskolakerülő vagy :D
4/9 anonim válasza:
Én azért szerettem, mert tilos volt és mert végre egyedül lehettem otthon, igazán szabadon. :)
5/9 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy iskola kerülő vagyok :D
Igazolásom is van erre a hétre :D
2011. szept. 15. 12:47
6/9 anonim válasza:
Mert otthon semmit sem csinálsz ilyenkor (tuti nem takarítasz), csak lóbálod a lábad, vakarod a létezőt, vagy nem létezőt, tv-zel, netezel, és ilyesmi. Az élet nem ilyen. Suliba kell járni, tanulni és kib*tt keményen dolgozni azért, hogy legyen ágy, tv, internet, telefon, kaja, tető a fejed felett. 17 évesen azon gondolkodnék el, hogy mi lehet a baj velem, ha ezt nem látom át! Menj iskolába lógás helyett, mert ami most csak üres fecsegés, az kb. 2 év múlva a valóságod lesz!
7/9 anonim válasza:
Én is szeretek, főleg hétköznap, de hétvégén is, és nem csak iskolaidőben, hanem amúgy is. Jó érzés :)
8/9 anonim válasza:
Én is imádok, olyan jó érzés tudni, hogy az osztálytársaim (akiket gyűlölök) az iskolában szenvednek nekem meg semmi miatt nem kell idegeskednem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!