Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tényleg jót tesz a melleknek,...

Tényleg jót tesz a melleknek, ha néha melltartó nélkül vagyunk (itthon persze)?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok,mostanában anya sokszor mondja hogy itthon vegyem le a melltartóm,legyen felül csak póló rajtam,mert ez jót tesz néha a melleknek.Igaz?
2011. okt. 29. 11:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%
igen, itthon nagyon ritkán viselek én is melltartót. De kinek mi a kényelmes... :) (26 N)
2011. okt. 29. 11:28
 2/13 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem igen. Bár én itthon sosem hordok melltartót, engem zavar. Természetesen ha utcára megyek, akkor veszek fel.

21/L

2011. okt. 29. 11:33
 3/13 anonim ***** válasza:
33%
A melltartó lényege, hogy tartsa, fixálja a mellett. Erre akkor van szükség amikor suliba vagy bárhova mész, rohangálsz stb Otthon viszonylag nyugiban vagy, így a mellre sem terelődik annyi teher. Ilyenkor már nem tesz jót neki ha le van szorítva.
2011. okt. 29. 11:34
 4/13 anonim ***** válasza:
44%

azért ez a dolog erősen méretfüggő is

75A-s biztos nem igényel otthon melltartót

de egy 85C már igen

fontod, hogy jó méretet válaszon az ember lánya, és kényelmeset

a jó melltartót onnan ismered fel, hogy észre sem veszed, hogy rajtad van

2011. okt. 29. 11:43
 5/13 anonim ***** válasza:
72%
Nem akarok hülyeséget írni, de gondoltam elmesélem az én tapasztalatomat/megfigyelésemet. Szóval édesanyám mindig rámszólt, hogy otthonra vegyek fel melltartót és mindig hordtam is otthon. Aztán elköltöztem és úgy ítéltem, hogy kényelmesebb itthon anélkül lenni. Csakhogy 1 év után megfigyeltem, hogy kicsit megereszkedett a mellem. Nem akarom ráfogni arra, hogy nem hordok itthon melltartót, mivel azért 1 évvel idősebb is lettem, de a gravitáció is biztosan dolgozott.:) Szóval nem tudom mi a jó, de azóta megint hordok melltartót itthon.:)
2011. okt. 29. 11:46
 6/13 anonim ***** válasza:
26%
Én nem szeretem a melltartót. Néha ha elmegyek akkor sem veszek fel. Nincsenek nagy melleim mondjuk, de lapos sem vagyok. B-s melltartót hordok, van amelyikből C-s méretet, változó. 35 évesen 3 gyerek után még nem lóg a mellem. Azt mondják egyébként, a melltartó folyamatos viselése lazítja a tartószalagokat, és végül előbb meglóg a mell, de szerintem ez csupán alkati kérdés.
2011. okt. 29. 11:47
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.:)

Sajnos nekem már most,15 évesen se valami nagyon feszesek a melleim,túlságosan lógnak szerintem,sajnos..Nem tudom miért.:(

2011. okt. 29. 12:03
 8/13 anonim ***** válasza:
26%
Igaza van Anyukádnak. Viszont éjjelre semmiképp se vegyél melltartót, még ha nappal akarsz is hordani. A mellednek is kell a "pihenés".
2011. okt. 29. 12:16
 9/13 anonim ***** válasza:
26%

Nekem 80C-s mellem van és nem igényel melltartót, szóval ez a kijelentés sem igaz.

Az pedig, hogy a mell lógni fog-e vagy sem, vagy mikor következik ez be, kb csak 10%-ban függ a melltartó hordástól. Minden mást a genetika dönt el.

2011. okt. 29. 13:09
 10/13 anonim ***** válasza:
56%

Hu én nagyon megszoktam a melltartót,volt,hogy este is abba aludtam. Mostmár este melltartó nélkül alszok,de itthon mindig melltartóban vagy legalább egy ilyen topp féleségben vagyok. Nem nagyok a melleim,nem is olyan kicsik,de nem tudom,rossz érzés ha nincs rajtam.

15L

2011. okt. 29. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!