Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tényleg jót tesz a melleknek,...

Tényleg jót tesz a melleknek, ha néha melltartó nélkül vagyunk (itthon persze)?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok,mostanában anya sokszor mondja hogy itthon vegyem le a melltartóm,legyen felül csak póló rajtam,mert ez jót tesz néha a melleknek.Igaz?
2011. okt. 29. 11:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%

Hát nem tudom,elég megnézni a benszülött nők mellét akik nem hordanak melltartót,mindent lehet mondani,de azt,hogy feszesek lennének..?

A mell mirigyes állományból és zsírszövetből áll,nincs ami tartsa,szóval nemhinném,hogy kifejezetten jót tenne neki,ha nem hordasz melltartót.Ettől függetlenül itthonra én sem hordok,mert kényelmesebb.Igaz nincsenek is túl nagy melleim.

2011. okt. 29. 16:35
 12/13 anonim ***** válasza:

szerintem alkati kérdés, hogy kinek mikor kezd el lógni melle, minthogy mell formája sem egyforma mindenkinél

a nagymamám világéletében melltartót hordott, csak alvásnál nem, 83 évesen halt meg, de a mellei irigylséreméltóak voltak

2011. nov. 1. 12:08
 13/13 anonim ***** válasza:

szeritnem hordj melltartót otthon is mert pl nekem is meg még néhány ismerösömnek is lóg a melle pedig 17 évesek vagyunk

ez azért van mert nem tudod milyen a genetikád és hogy mennyire bírja a bőrőd a melled súlyát

2011. nov. 12. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!