Szerintetek nem túl korai lenne?
Az van, hogy nagyon zavar ott lent a szőr.Már hosszúak és olyan mintha egy őserdő lenne ott:D
Nagyon nagyon zavar.
És szerintem szebb szőr nélkül.És hogy szerintetek nem lenne e túl korai leborotválni 12,5 évesen?
12,5/L
16:11-es vagyok.
Nekem is jó a kapcsolatom az anyukámmal,nagyon jól kijövünk.Szinte minden kérdésben kikérem a véleményét,nekem ő az első,akitől tanácsot kérek.Ennek ellenére úgy érzem,hogy kell lennie egy kis magánéletemnek,hiába,hogy az anyukámról van szó.Ezért nekem nem tudja,hogy szőrtelenítem,bár szerintem sejti.Ha tetszik egy srác,nem mondom el neki rögtön,csak ha alakulgat már a dolog,hiszen lehet,hogy nem is lesz semmi.Szerintem ez jó dolog.Hiszen az anyukám és sok mindent megbeszélek vele,de nem mindent.
15/L
Én is kb annyi vok mint te márc ba voltam 12 de sztem semi értelme leborotválni....
ez természetes dolog
komolyan leírtad,hogy 12,5 éves vagy?:Djó mondjuk ennyi idősen én is büszke voltam rá,hogy majdnem 13 vagyok:)
Szerintem mindenképp borotváld le ha zavar.:D én is borotválom.ha neked így tetszik akkor csináld így.:D ennyi magán életed 12-13 évesen már csak van:)
Utólsó elöttinek:
Igen.Már várom hogy 13 aztán 14 legyek:D:D
És köszönöm mindenkinek!
Mai nap folyamán meg fogom kérdezni anyukámtól.
És ha akarjátok majd leirom mi lett a vége.
:D
Apukámtól megkérdeztem és ő elmondta.És aztán anyukámnak is elmondtam és végül ugy döntöttem hogy majd 3-4 év múlva..
Még rá ér:P
Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!