Nem korai elmenni bulizni?
Attól, hogy elmész bulizni, még nem kell seggrészegre innod magad, vagy összefeküdni fűvel fával. Nem hiszem, hogy korai lenne, én is kb. annyi voltam, amikor elkezdtem eljárni ide-oda. De nem csináltam hülyeségeket. A szavaidból azt szűrtem le, hogy meglehetősen felelősségteljes vagy, így nem hinném, hogy gond lenne. Csak arra figyelj, hogy ne hagyd magad befolyásolni. Szóval ne igyál vagy drogozz csak azért, mert a többiek is csinálják, vagy mert megszólnak, ha nem teszed.
Nem mondom, hogy ne igyál, hiszen már nem vagy kisgyerek. De a mértékletesség legyen a fő szempont.
Jó szórakozást! :)
Én február óta szoktam kijárogatni. Sosem voltam diszkóba és nem is vágyom rá. Nekem a buli arról szól, hogy ha jó idő van kint vagyunk, sétálunk, dumálunk, vagy a parkban kiülünk, ha rosszabb idő van beülünk valami normálisabb klubba vagy pubba. Esetleg iszunk is valami alkoholt, de töményet pl. soha, max sört vagy bort:)
Egész jól tanulok, tudom a kötelességeimet.
Egyébként nem járok ki minden hétvégén, főként akkor, ha van valami élet is, valami program a városban vagy valami:D
A legelső buli előtt lefektettük a szabályokat a szüleimmel, az összes szabály magától értetődő volt számomra. Legkésőbb 12-re itthon vagyok, de inkább 2 perccel hamarabb, mint 1-el később, nem iszok sokat, nem keveredek zűrös ügyekbe, és mindig igazat mondok arról, hogy hova megyünk.
Eddig még nem veszítettem el a bizalmukat, mert mindent betartok amit megbeszéltünk, így most már elég könnyű elintézni az ilyen dolgokat. Kezdetben félve kérdeztem, elmehetek-e a koncertre vagy ide, oda, most már eléjük állok, elmondom mit terveztünk és megkérdezem, elmehetek-e. A szüleim általában azt mondják, 'jól van kislányom, menjél el, érezd jól magad, de ne feledd azokat, amiket megbeszéltünk'.
Szerinten nem korai elmenni bulizni. Egyébként sem jelenti azt a bulizás, hogy s*ggrészegre iszod magad, drogzol, 4-5 pasival kavarsz egy nap alatt stb. Lehet kultúráltan is bulizni.
Én is megyek este ki, mert nyárnyitó buli van a városban és lesznek koncertek:)
Jó bulizást estére!:)
16/L (most voltam 10.-es én is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!