Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek nem túl korai lenne?

Szerintetek nem túl korai lenne?

Figyelt kérdés

Az van, hogy nagyon zavar ott lent a szőr.Már hosszúak és olyan mintha egy őserdő lenne ott:D

Nagyon nagyon zavar.

És szerintem szebb szőr nélkül.És hogy szerintetek nem lenne e túl korai leborotválni 12,5 évesen?

12,5/L

2010. jún. 20. 15:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%
Úgy jó, ahogy neked jó. Mitől lenne korai?
2010. jún. 20. 15:12
 2/20 anonim ***** válasza:
85%
Ha nagyon zavar, borotváld le nyugodtan:D
2010. jún. 20. 15:13
 3/20 A kérdező kommentje:

Nem tudom..

Szerintem az anyukám nem is engedné meg.

2010. jún. 20. 15:14
 4/20 anonim ***** válasza:
77%

Miért, téged még mindig anyukád fürdet, hogy látja? Ilyen idős koromban én már egyedül, zárt ajtók mögött fürödtem és öltöztem.

Ha neked még fontosabb az anyukád véleménye, mint a sajátod, akkor tényleg kicsi vagy hozzá.

A fanszőrzet természetes dolog, a borotválása viszonylag új divat az emberiség történetében. Ha nem akarod borotválni, de zavar, hogy hosszú, akkor ollóval vágd rövidre.

2010. jún. 20. 15:19
 5/20 A kérdező kommentje:

Nem dehogy.Érett vagyok nagyon is de azért érdekel a saját anyukám véleménye is.

Már rég egyedül fürdök.

Csak tudod köztünk a kapcsolat olyan jó hogy ezt azért megbeszélem vele!

2010. jún. 20. 15:23
 6/20 anonim ***** válasza:
85%

A bikini alól kilátszik a fanszőr?Mert ha igen akkor nyugodtan borotváld le,de nem kell az egészet csak a biki vonalat,vannak kifejezetten bikini vonalas borotvák is meg gyanták is.Mert az tényleg tasztitó tud lenni egy lánynál hogy jön ki a medencéből és kilóg a szőrszál.

De ha nem lóg ki csak idegesit akkor elég csak a "tetejét" olloval levágni.

Ha bírod egy kicsit is a fájdalmat akkor pedig gyanta vagy epilátor egy próbát megér,mert akkor elég lesz 2-3 hetente,ha borotválod akkor 2-3 naponta és megerősödik is a szőr,bár nem mindenkinek,de a többségnek,de ha anyukád úgy gondolja jó a borotva akkor borotváld csak.

Sok Sikert.És kérdezd meg anyukádat ha számit a véleménye énis örülnék ha majd a kislányom kikéri íly ügyekben a véleményem :)

2010. jún. 20. 15:42
 7/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm!:)

Biztos majd meg fogja kérdezni:D

Sokat segítettél!:P

2010. jún. 20. 15:50
 8/20 anonim ***** válasza:
85%

Én pl 13 éves korom óta borotválom és semmi baj nincs belőle. Sokkal jobb, kényelmesebb így.

Szerintem mondd el őszintén anyukádnak, amit itt leírtál és meg fogja érteni. Sok sikert. :)

15/l

2010. jún. 20. 16:06
 9/20 anonim ***** válasza:
85%

Én is 13éves korom óta borotválom:D

Egyszerűen utálom a szőrt ott.Már amikor nőtt is zavart,aztán,hogy megjött és betétet használtam még rosszabb volt...És akkor elhatároztam,hogy borotválni fogom.Sokkal kényelmesebb így.

Arról nem is beszélve,hogy imádom a csipkés tangákat,ami picit átlátszik és elég gáz lenne,ha egy nagy barna őserdő bevirítana:D

15/L

2010. jún. 20. 16:11
 10/20 anonim ***** válasza:
57%

Nekem nem engedi anyu.

Majd irj mi van..

13Ł

2010. jún. 20. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!