Szerintetek nem túl korai lenne?
Az van, hogy nagyon zavar ott lent a szőr.Már hosszúak és olyan mintha egy őserdő lenne ott:D
Nagyon nagyon zavar.
És szerintem szebb szőr nélkül.És hogy szerintetek nem lenne e túl korai leborotválni 12,5 évesen?
12,5/L
Nem tudom..
Szerintem az anyukám nem is engedné meg.
Miért, téged még mindig anyukád fürdet, hogy látja? Ilyen idős koromban én már egyedül, zárt ajtók mögött fürödtem és öltöztem.
Ha neked még fontosabb az anyukád véleménye, mint a sajátod, akkor tényleg kicsi vagy hozzá.
A fanszőrzet természetes dolog, a borotválása viszonylag új divat az emberiség történetében. Ha nem akarod borotválni, de zavar, hogy hosszú, akkor ollóval vágd rövidre.
Nem dehogy.Érett vagyok nagyon is de azért érdekel a saját anyukám véleménye is.
Már rég egyedül fürdök.
Csak tudod köztünk a kapcsolat olyan jó hogy ezt azért megbeszélem vele!
A bikini alól kilátszik a fanszőr?Mert ha igen akkor nyugodtan borotváld le,de nem kell az egészet csak a biki vonalat,vannak kifejezetten bikini vonalas borotvák is meg gyanták is.Mert az tényleg tasztitó tud lenni egy lánynál hogy jön ki a medencéből és kilóg a szőrszál.
De ha nem lóg ki csak idegesit akkor elég csak a "tetejét" olloval levágni.
Ha bírod egy kicsit is a fájdalmat akkor pedig gyanta vagy epilátor egy próbát megér,mert akkor elég lesz 2-3 hetente,ha borotválod akkor 2-3 naponta és megerősödik is a szőr,bár nem mindenkinek,de a többségnek,de ha anyukád úgy gondolja jó a borotva akkor borotváld csak.
Sok Sikert.És kérdezd meg anyukádat ha számit a véleménye énis örülnék ha majd a kislányom kikéri íly ügyekben a véleményem :)
Köszönöm!:)
Biztos majd meg fogja kérdezni:D
Sokat segítettél!:P
Én pl 13 éves korom óta borotválom és semmi baj nincs belőle. Sokkal jobb, kényelmesebb így.
Szerintem mondd el őszintén anyukádnak, amit itt leírtál és meg fogja érteni. Sok sikert. :)
15/l
Én is 13éves korom óta borotválom:D
Egyszerűen utálom a szőrt ott.Már amikor nőtt is zavart,aztán,hogy megjött és betétet használtam még rosszabb volt...És akkor elhatároztam,hogy borotválni fogom.Sokkal kényelmesebb így.
Arról nem is beszélve,hogy imádom a csipkés tangákat,ami picit átlátszik és elég gáz lenne,ha egy nagy barna őserdő bevirítana:D
15/L
Nekem nem engedi anyu.
Majd irj mi van..
13Ł
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!