14 éves lányom be akarja festeni a haját. Nem túl korai ez?
Figyelt kérdés
14 éves a lányom. Nem vagyok szigorú szülő, de ez nekem valahogy sok. Már sminkeli (szemceruza, spirál) magát és múlt héten rendeltünk neki egy telitalpas magassarkú szandált nyárra. Ezek úgy gondolom még beleférnek, de a hajfestésben nem vagyok biztos. Szőkésbarna haja van és gesztenye barnára szeretné. Felvetette azt is hogy esetleg csak színezővel legyen befestve és várjunk vele nyárig. Ti mit gondoltok róla?2011. febr. 22. 14:47
1/18 anonim válasza:
Szerintem kicsit korai még. Esetleg nyáron, a szünetben, és színezővel, hogy kikopjon sulikezdésre.
2/18 anonim válasza:
Szerintem a színezés nyárig jó kompromisszum. Befestitek szünet elején, sulikezdésre kijön.
3/18 anonim válasza:
Nem tudom miért olyan nagy divat mostanság. Elég sok osztálytársamnak be volt festve, de eddig mindegyik megbánta :D
4/18 anonim válasza:
Korai, és semmi értelme nincs, 24 év alatt egyszer sem akartam befesteni a hajam, szerintem így szép minek tenném tönkre vele. Hajfestés is egyébként felnőttnek való, nem gyerekeknek. Én nem engedném se a színezőt, se a festéket.
5/18 anonim válasza:
Szeringem semmi durva nincs benne, nekem 12 évesen bemelírozta anyukám és most 14 évesen, megint be fogja.
6/18 anonim válasza:
Ha ő úgy szeretné,akkor nagy valószínűséggel ugyis megcsinálja,maximum nem otthon.
Amúgy meg miért kellene kikopnia sulikezdésig?Ott rondának kell lenni?Vagy ezt fejtse valaki ki bővebben.
7/18 anonim válasza:
Azért mert sok suliban 1.nem engedik, 2.szólnak érte, 3.k***ának könyvelik el a tanárok magukban, és ha most menne középsuliba nem lenne túl jó...(Bár ott lehet hogy ez nem érdekli őket,nemtom)
9/18 anonim válasza:
Mai világba már nem szólnak semmi ilyenért.
10/18 anonim válasza:
szerintem is felesleges, már ilyen korán azt a sok szintetikus anyagot a fejére kenni, de ha nagyon akarja és ez az álma, egy-két melírcsíkot engednék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!