14 éves lányom be akarja festeni a haját. Nem túl korai ez?
Középiskolás lesz, nem? Mert oké általánosba nem engedném de középsuliba nyugodtan. Nekem akkor narancssárga-fekete égnek álló tarajam volt, lakattal és biciklilánccal a nyakamban. Senki egy rossz szót nem szólt, az igazgatönö kedvelt is mert nagyon jól rajzolok és versenyt nyertem a sulinak de ez más téma.
A lányod meg nem is extrém hajat akar akkor nyugodtan, nincs ebben semmi. Manapság már elég liberális a felfogás, szinte észre sem fogják venni. Én is engedni fogom a lányomnak ha abba a korba kerül.
23/N
Nem mindegy, hogy általános iskolás vagy középiskolás, ugyanis utóbbiba egyáltalán nem szólnak érte. Amúgy szerintem, ha szőkésbarnából szeretne gesztenyebarnát festetni, az nem olyan nagy változás, hogy megengedhetetlen legyen. Ha választani kellene, hogy barátnőjénél titokban (ki tudja mennyire jó minőségű festékkel), vagy fodrásszal festesse be a tudtoddal, én utóbbira szavaznék. A színezőt nem javaslom, mert csak rosszat hallottam róla a baráti körömből, volt akinek a legerősebb fodrászati tisztító sem tudta kiszedni a hajából... Én 15 évesen bedaureloltathattam a hajam, és a saját hülyeségemből tanultam meg, hogy nem volt jó ötlet, mert nagyon kiszárította (szerencsére majd' 5 év után újra rendben van, sőt sokkal hosszabb, mint valaha). Egy festés szerencsére nem teszi tönkre a hajat.
20/L
Álljunk csak meg! Én 14 éves lány vagyok, nem cigizem, nem iszom, nem vagyok r.banc, nem tanulok rosszul, mégis úgy gondolom, hogy a hajfestés természetes. Az iskolákban általában megengedik, a tanárok ettől még nem könyvelik el a gyereket "rossznak". Szerintem engedd meg neki, nem hiszem, hogy bármi rossz kisülhetne abból, hogy pár árnyalattal sötétebb lesz a fején a szőr.:)
14/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!