Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyám akarja annyira. , most...

Anyám akarja annyira. , most akkor mit szólna hogyha mindent elmondanék, mit szólnátok ti?! (részletek lent)

Figyelt kérdés

Mindig is vitatkoztunk anyámmal hogy "semmit nem tud rólam,semmit nem mondok el...hogy lehet neki ilyen gyereke...felköti magát stb.stb."

Na most.., hogy ez a probléma többé ne okozzon gondot,azt tervezem hogy elmondok neki mindent...

Ami azt illeti azt se tudja hogy v/van pasim.

Szóval,hogy megtudnátok (igen,ti) hogy a 14(,5 :) éves lányotok:

- Nem rendszeresen,de cigizik (anyám is meg apám is)

- Amikor azt mondja,hogy lemegy az "udvarra",tulajdonképpen a város másik felében egy kocsmában biliárdozik...

- Amikor (néha)CSAK 8-fél9 ig engedik le ,, kimegy hajnalban.

És ehhez hasonlók (gondolom eltudjátok képzelni.)

Minden korosztály válaszát várom.

Az efféle "szilvás buktát,mert azt szeretem" jellegű kommentek is érdekelnek.

Na pls,thx :)

2010. dec. 23. 13:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Az efféle "szilvás buktát,mert azt szeretem" jellegű kommentek is érdekelnek. ---y hát hogy ezzel mit akarsz mondani azt nem tudom, de ha teljesen őszinte vagy azon tuti kiakadnak.

Okos kamasz megválogatja mit mond el és mit nem. Nyilván azért titkai mindenkinek lehetnek, nem erről van szó. Azt hogy hajnalban kiszöksz nem mondanám el, a biliárdot igen a cigit meg egy jó alkalommal. Neked kell ismerni a szüleidet hogyan fogadják. De lehet hogy az Ő részükről nem ezekről van szó hanem csak egyszerűen arról hogy hazamész és magadtól elkezded mondani hogy "képzeld Anya ez volt Pistivel, az meg a Gézával, és Klárika sem jár már a Gabival". Egyzserűen csak arra kiváncsi mi van körülötted. Szülőként ez nem bűn:-))

2010. dec. 23. 13:15
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerem anyukádat,ezért nem biztos,hogy helyes lenne a válaszom,mert ugye van olyan szülő akinek ha elmondja az ilyet a lánya akkor kiakad,és van olyan aki megérti és próbálja vele megbeszélni. Mindenesetre A cigizést szerintem mond el,a biliárdozást is (nem kell hozzá tenni,hogy kocsmában van) a hajnali szökdösést pedig csak akkor ha látod rajta,hogy az előzőket megérti. L/15
2010. dec. 23. 13:21
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
rosszabb ha rájön,vagy ha mástól hallja.Jobb ha te mondod el
2010. dec. 23. 13:24
 4/15 anonim ***** válasza:
62%
Én első körben magamba néznék, hogy mit rontottam el, hogy a gyerekem hazudik nekem. 32/N
2010. dec. 23. 14:07
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: Nem hazudik neki, csak nem mond el mindent. Semmit se tagadott.

Amúgy szerintem is mond el a cigizést (ha már a szüleid is cigiznek...), elég ha annyit mondasz, hogy amikor "udvarra" mész, billiárdozol, nem kell, hogy milyen messze van, a hajnali mászkálást pedig csakis akkor mond el, ha megértik az előzőeket.

2010. dec. 23. 17:02
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan ezt mondtam én is (13:21). De amúgy tényleg mond el a cigizést,mert ők is cigiznek!
2010. dec. 23. 17:47
 7/15 anonim ***** válasza:
69%
Írtam, hogy egyetértek az előzőekkel...Csak hogy gyarapítsam a válaszokat ;D
2010. dec. 23. 17:55
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj nekik szilvás buktát , mert azt szeretik (ha már erre is kiváncsi vagy)

Szerintem pedig ne mond el a bagót meg a biliárdot , mert nem engednek le az "udvarra" és lőttek a biliárdnak , ha elmondod akkor azt is tedd hozzá , hogy máskor elkéreckedek ...

2010. dec. 23. 20:03
 9/15 anonim ***** válasza:
Ilyenkor imádkozok, hogy csak nekem ne ilyen gyerekem legyen, komolyan, egyszerűen ezt szánalmasnak tartom. 14 évesen mi a fenének ez neked? Bár a szüleid rontottak el valahol valamit a neveléseddel, de nagyon. Ha az anyád lennék, és ezeket így elmondanád komoly elbeszélgetés lenne, és egy ideig nem mehetnél sehova sem. És itt nem is arról van szó, hogy engedély nélkül kiszökdösöl, bár ez is elég nagy baj, hanem arról, hogy senkinek fogalma nincs hol vagy, ha baj történik veled akkor mi lesz a szüleiddel szerinted? De nyilván te annyira felnőtt és érett vagy, hogy leszarod mások érzéseit és hogy mit gondolnak. Képzeld én huszonévesen itthon lakom, és mindig elmondom hova megyek mikor, jövök, ez normális emberek között így szokás.
2010. dec. 23. 21:51
 10/15 anonim válasza:
én a cigit elnem mondanám..leb*sznának rendesen.
2010. dec. 23. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!