Anyám akarja annyira. , most akkor mit szólna hogyha mindent elmondanék, mit szólnátok ti?! (részletek lent)
Figyelt kérdés
Mindig is vitatkoztunk anyámmal hogy "semmit nem tud rólam,semmit nem mondok el...hogy lehet neki ilyen gyereke...felköti magát stb.stb."
Na most.., hogy ez a probléma többé ne okozzon gondot,azt tervezem hogy elmondok neki mindent...
Ami azt illeti azt se tudja hogy v/van pasim.
Szóval,hogy megtudnátok (igen,ti) hogy a 14(,5 :) éves lányotok:
- Nem rendszeresen,de cigizik (anyám is meg apám is)
- Amikor azt mondja,hogy lemegy az "udvarra",tulajdonképpen a város másik felében egy kocsmában biliárdozik...
- Amikor (néha)CSAK 8-fél9 ig engedik le ,, kimegy hajnalban.
És ehhez hasonlók (gondolom eltudjátok képzelni.)
Minden korosztály válaszát várom.
Az efféle "szilvás buktát,mert azt szeretem" jellegű kommentek is érdekelnek.
Na pls,thx :)
2010. dec. 23. 13:08
11/15 anonim válasza:
Ha én ezt elmondanám a szüleimnek, akkor anyám alig tudná lefogni apámat (XD). És az biztos, hogy a fenekem az paprika piros lenne.xD A cigin nem próblémázna csak egy óráig beszélne velem azt kész.
12/15 anonim válasza:
Amikor megmutattam anyámnak ezt a kérdést úgy nézett, hogy csak na. EL nem tudta képzelni, hogy ilyenek is léteznek.xD
14/15 anonim válasza:
Hát ez csodálatos.Gratulálok.Büszke lehetsz magadra Mert az még oké hogy van egy kis plátói szerelem. De cigi? Elszökni? Gratulálok. Hogy a kérdésre is válaszoljak:Meg nem ütnélek,mert azt ellenzem.De az tuti hogy sehova nem engednélek el egy jó kis ideig.És a bizalmamat egy életre elvesztetted volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!