Anyukák! Mit szólnátok ehhez?
Mit szólnál ha a közös használatú számítógépen, a lányod mappájában meglátnál egy olyan amatőr videót, amiben 3 fiú focizik. Közülük a lányod ismeri az egyik fiút, de neked viszont fogalmad sincs, hogy ki ő, csak interneten szoktak beszélni egymással.
Mi lenne az első gondolatod ezzel kapcsolatban?
Mit gondolnál, miért tartogat a kamasz lányod egy focis videót, miközben nem is szereti a focit?
Tudom érdekes kérdés, le légyszi próbáljátok magatokat beleképzelni a helyzetbe.
csugi, ez tipikus (ne vedd rossz néven) szülő aggodalom! :) Szerintem a lányod csak szerelmes, de: A fiút csak neten ismeri? Szerintem azért - minden félreértést elkerülve - leülsz vele és megmondod neki, hogy véletlenül se küldjön magáról kihívó videót, vagy fótót. Hány éves a lányod? :)
17/L
Nem értem ezzel mi a probléma ????
Örülj neki, hogy nem szexuális témájú videót tartogat
Bocsi, azt elfelejtettem írni, hogy én vagyok a lány. :)
Köszönöm az eddigi válaszokat.
hány éves vagy?
amúgy meg megtalálta anyud a videót?? mert elég bunkó anyud lehet, ha a mappáidban nézelődik...
Nekem is vannak fiú haverjaimról/osztálytársaimról képek/videók a gépen.:D Nem jelent ez semmit.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!