Csontfájásokra (növés miatt) milyen megoldások vannak? Pihentetésen kívül.
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy imádok sportolni. Minden sportot szeretek. A foci és a futás a kedvenceim, meg még a biciklizés (túrázós verzió). Az utóbbi fél évben viszont nagyon gyorsan nagyon sokat nőttem, és emiatt fáj a sarkamban a csont. Orvos látta, és ő is ennyit mondott. Emiatt most maximum biciklizhetek, mert így nem terhelem, tehát futás (és ezáltal sajnos a foci is kizárva :'( ), tehát most nagyon le vagyok törve, már 2hete pihenek, javulgat, szedek rá vitamint,pezsgőtablettát iszom, néha kenek rá valami krémet. Nem tudom mit tehetnék még? Nagyjából július végére kéne rendbe jöjjek, de addig nem bírom ki foci nélkül!!
Köszönöm előre is!
Üdvözlettel: egy 15éves fiú.
2010. jún. 19. 23:44
1/6 anonim válasza:
Jarj strandra a haverokkal, az uszas nem megterhelo, lefoglal, jol erzed magad. Mas megoldas nincs, ha az orvos ezt irta elo
2/6 anonim válasza:
ússz, az a legkevésbé megterhelő a lábadnak, és formában tarthatod magad vele
3/6 A kérdező kommentje:
köszi, de nem szeretnék sportot váltani, ettől függetlenül lehet eljárok majd de imádom a focit :)
2010. júl. 3. 22:30
4/6 anonim válasza:
Én most múltam 12.Imádok focizni,a tanuláson kívül az az életem,nameg a barátaim.Kb.11évesen nekem is ilyen problémám volt o.O .Engem nem érdekelt,minden nap kijártam focizni napi 4-5 órát füves pályára,mikor meg mindenki elment futottam pár kört.1-2hét alatt elmúlt,de azért volt rendes izomlázam.Ekkora regény sikerült:)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Az a helyzet, hogy én is járnék, de nem tudok futni egyszerűen, van hogy reggel nem is érzem hogy fájna, aztán járkálok picit már fáj, ha meg futni kell hát pár lépés után már húzom a lábam.
2010. júl. 6. 13:22
6/6 A kérdező kommentje:
Jó azért az kicsit túlzás hogy húzom, de fáj és nehezebb emelni.
2010. júl. 6. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!