Kéz és láb fájás;hirtelen növés?
Figyelt kérdés
Kisfiam 2 hét múlva lesz 2 éves.Egy, másfél éves koráig gyorsan nőtt,mint minden baba,de aztán le is lassult a növekedése,ami ugye ilyen korban természetes.
Az utóbbi pár napban elég sokszor mondogatja,hogy:fáj,fáj;és mutogatja a kezét (csuklóját),lábát (térdét).Feltűnt a napokban,fürdéskor az is,hogy mintha vékonyabb lenne.Mivel fogyni nem fogyott,gondoltam nőtt.Megmértem;1 hónap alatt 1,5 cm.
Azt tudom,hogy serdülőkorban van ilyen probléma,hogy a gyors növéstől,nyúlástól fájhatnak az ízületek (öcsémnek volt hasonló problémája);de létezhet,hogy 2 évesemnek is ilyen gondja legyen?
2011. máj. 27. 15:59
1/4 anonim válasza:
Szerintem létezhet, de várjunk még más véleményeket is meg.
2/4 anonim válasza:
Lányomnál volt olyan még a télen, hogy hazahoztam a bölcsiből és este alig tudott menni, annyira fájtak neki a lábai. Reggel már jobb volt a helyzet, de azért elvittem orvoshoz, aki elküldött a vele a reumatológiára. Megvizsgálták, konkrétan nem tudták megállapitani, hogy mitől lehetett a lábfájdalom, mondták, hogy vagy növekedési fájdalom volt, vagy ráhúzódott az izületeire a betegség (előtte 1 héttel volt felsőlégúti betegsége).
3/4 anonim válasza:
Kisebb koromban rendszeresen fájt a térdem, mindig azt mondták azért, mert növök, így simán elképzelhető.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat;2 hét múlva megyünk státuszra,majd nem felejtem el megérdeklődni a doktornőnél.
2011. máj. 28. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!