Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sarokcsont fájás növés miatt?...

Sarokcsont fájás növés miatt? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Egy ideje sportolok és emiatt nem tudok járni, és már nagyon hiányzik a sport, persze lehet olyat is csinálni amiben nem kell járni,futni, de az engem valahogy hidegenhagy. Bicikli még csak-csak, de az sem az igazi már, pedig régen bele voltam bolondulva. Na ez mindegy, a lényeg, hogy már nagyon ideges vagyok, hogy mikor lesz végre jó. Voltam orvosnál, ő átküldött RTG-re, semmi baj nincs. Pihenőre küldött minimum 1-2hónapra, addig ne járjak edzésre (foci). A hirtelen növekedéstől van, viselek bokaszorítót, szedek tablettát napi 1x (D-vitamin,magnézium,kalcium - ez egy tablettában van), és 250mg-s magnézium pezsgőtablettát is iszom, + fastum gelt és jégzselét használok rá. Elvileg még messzi van a pihenés vége, de úgy érzem, hogy addigra se fog elmúlni :( Július végére kéne elvileg rendbejöjjön, mit tehetnék még? Vagy ha ennyitől nem gyógyul meg ott már baj van?

Köszi.

15/F

2010. jún. 16. 21:21
 1/2 anonim ***** válasza:

lehetséges az is hogy beverted:(

de ha nagyon fáj akkor röngeneztesd meg

2010. júl. 16. 19:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Voltam sebésznél, volt RTG azt mondta hogy ez betudható annak hogy növök, július végére max. már tudnom kéne focizni, 4-5napja nem fájt aztán annyit fociztam h megint érzem kicsit.
2010. júl. 16. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!