Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől lehet? (hirtelen növés,...

Mitől lehet? (hirtelen növés, érdekes csíkok a lábon)

Figyelt kérdés

Mindkét lábamon barnás csíkok jelentek meg egy fél éve. Szüleim szerint azért, mert nem iszok sokat, és a bőröm nem olyan rugalmas, hogy "követni" tudja a növésemet.

Mit csináljak? Gondolkozok rajta, hogy elmegyek bőrgyógyászhoz, minél előbb, de nem akarom, hogy valami súlyos dolog derüljön ki, hogy az :SS Emiatt még rövid gatyába se szoktam lenni. Ha elmegyek orvoshoz mit mondhat? Kenőcsökkel eltűnhet? Ugye ilyenek miatt nem végeznek műtétet?

IDIÓTA VÁLASZOKAT NEM KÉREK!!!

2011. jún. 12. 16:21
 1/6 anonim válasza:
Nekem is vannak csíkok, csak a hátamon. De hinném hogy a kevés folyadéktól lenne, én rengeteget iszok mégis vannak. Nekem is a hirtelen növés miatt lettek. De annyi igaz belőle, hogy a bőröd nem tudja követni a növekedésedet. Nincs miért aggódni.
2011. jún. 12. 16:36
 2/6 anonim ***** válasza:
striáknak hívják, túl gyorsan nőttél és híztál és szétrepedtek a bőröd alsóbb rétegei...és nem lehet elmulasztani őket semmivel..
2011. jún. 12. 16:40
 3/6 A kérdező kommentje:
és ezek nem tűnnek el? :S
 4/6 anonim ***** válasza:
Striák, kb. 600 kérdés volt velük kapcsolatban... hirtelen növéstől, fogyástól, hízástól van, mikor a bőr ezt a változást nem tudja követni és szétszakad. Normális dolog, szinte mindenkinek van, halványodni fognak, de el nem tűnnek sosem. Mivel mindenkinek van, ezért nem ciki, hordj rövidgatyát. Ennyi.
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
2011. jún. 12. 16:41
 6/6 anonim ***** válasza:
a vicc, hogy tudod te nagyon jól, mitől vannak, nem véletlen választottad ezt a kategóriát
2011. jún. 12. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!