Váltófürdőtől növés? (lent)
Figyelt kérdés
Pár napja elkezdtem váltófürdőzni. Rendesen csinálom, mindig hideggel fejezem be és többször is váltogatom. Az lenne a kérdésem, hogy nőhetek-e ettől a fürdőtől, mert nem igazán növök. Sportolok, úszok hetente 5x (most augusztusban nincs edzés) :( 14/L 170cm 62kg
Anya: 168cm
Apa: 198cm Köszönöm a válaszokat! :)
2011. aug. 21. 14:41
1/4 anonim válasza:
Szerintem ez nem befolyásolja a növekedést. A 170cm-rel mi a bajod?
2/4 A kérdező kommentje:
Hát az osztálytársak (akik sokkal kisebbek voltak nálam, és az anyukájuk és apukájuk is elég alacsony) már ők is pár centivel leköröztek engem. És én nagyon szeretnék min. 175cm lenni, de a legeslegjobb a 180cm lenne. De mostanában nem igazán növök. :/
2011. aug. 21. 17:41
3/4 anonim válasza:
semmi köze a váltófürdőnek ehhez.A növekedésért egy ún. STH hormon felel, és ezt nem fogja befolyásolni a váltófürdő, esetleg a vérkeringésedet élénkíti.
De amúgy honnan szedted ezt a hülyeséget?? :)
4/4 A kérdező kommentje:
Sehonnan, a váltófürdőt nem azért csinálom, hanem mert nagyon jól érzem ilyenkor magam. A kérdést csak azért tettem fel, hogy esetleg nem befolyásolja-e. :)) De ha nem, hát nem. Attól még csinálom a váltófürdőt, mert jól esik és egészséges is. :)
2011. aug. 21. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!