A kamaszoknak fájhat a hatük a növés miatt?
Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 10:22
1/4 anonim válasza:
Igen, fájhat, a növéstől ez néha előfordul. Sokat kell mozogni, és elmúlik.
ҝ
2/4 anonim válasza:
Igen, fájhat. A mozgás, az odafigyelés az egyenes tartásra sokat segíthet. A legjobb sport erre az úszás. Ezenkívül hatékonyan lehet segíteni masszázzsal is, és mivel gyógymasszőr vagyok, írhatsz nekem, ha segítséget szeretnél.
3/4 anonim válasza:
igen, a növéstől is, meg még jobban a rossz tartástól. ezen kívül ők is "ülőmunkát" végeznek, órákat ülnek az iskolában, és további órákat otthon mikor tanulnak. mozogni nagyon fontos, legjobb az úszás!
4/4 anonim válasza:
Sajnos nekem gerincferdülésem van,ezért muszály mindennap tornáznom meg úszni is járok :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!