Szerintem a citromos sört a kamaszoknak "találták ki". Szerinted?
okéé nem úgy értem h nekik hozták létre de azért azt szerintem simán megengedik hogy igyanak.. mi az 2.00%
jó mértékkel nem 50 dobozzal meg minden de értitek..
ha megiszok 1 dobozzal, semmi bajom nem lesz, szerintem
készülünk a halloweeni bulira és belesz tervezve szerintem, max 2 doboz sör
3 emberre
szerintetek? :)
mit gondoltok?
14/L
okés.. xDD
csak a szülök nem lesznek otthon és nem akarjuk összedönteni a házat :$
bár biztos lesz kár mert majd jönnek fiúk pár órára, de tényleg semmi extra... khmm... nem is tudom xDD
majd meglátjuk :D
:) 2 sör 3 emberre?:O Nálunk azért harc lenne:O Vagy van pia vagy nincs köztes állapot nem jó. Én is akartam lakásavatót de aztán mégsem lesz rájöttem h fáradt vok én ilyen hülyeségekhez majd máskor. :) Addig is járok én el.
14/L
úgy utálom amikor az összes korombeli azzal menőzik hogy citromos sört iszik, és ezt kiírja facebooktól kezdve a cipőjéig mindenhova:DD
a citromos sörnek kva undorító íze van és beb*szni sem lehet tőle :D .. ha isztok legalább valami rendeset igyatok..
14f
Kedves utolsó. Előszőr is nem minden citromos sör ótvaros. Másrészt én nem azért iszok citromosat hogy bebasszak (elég gáz ám sörtől berúgni)
Amúgy én citromosból a Radler, Gösser és a Borsodit kóstoltam. Gösser a legjobb.
És hogy válaszoljak a kérdésre is. Ne ma kamszoknak találták ki a citromos sört. Melegben jól esik persze csak meló után
22F
borsodisat nem kóstoltam. de szerintem a citromos gösser meg a radler elég gagyi ízű
azért ment a +1 , sörtől valóban elég gáz bebaszni:D
Nálunk is menne a vita hogy ki igyon többet. xD Bár én nem szeretem annyira. Inkább narancsos bacardi vagy egy gyengébb tequila. :D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!