Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintem a citromos sört a...

Szerintem a citromos sört a kamaszoknak "találták ki". Szerinted?

Figyelt kérdés

okéé nem úgy értem h nekik hozták létre de azért azt szerintem simán megengedik hogy igyanak.. mi az 2.00%

jó mértékkel nem 50 dobozzal meg minden de értitek..

ha megiszok 1 dobozzal, semmi bajom nem lesz, szerintem

készülünk a halloweeni bulira és belesz tervezve szerintem, max 2 doboz sör

3 emberre

szerintetek? :)

mit gondoltok?

14/L

2010. okt. 18. 20:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
2 doboz citromos sör három emberre brrrrr mekkora bunyó lenne nállunk :D elég lightos kis buli lesz :) . Amúgy arra találták ki , hogy a 13 évesek menőzhessenek a facebookon, hogy milyen nagyok , mert limondés sört isznak... De nyáron a hőségben tény ,hogy jól esik.
2010. okt. 18. 20:47
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem gyerekeknek találták ki. De annyitól semmi bajotok nem lesz.
2010. okt. 18. 20:51
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a citromos sor a satan talalmanya, es azert talalta ki, hogy elpusztithassa az emberiseget. Igyatok rendes sort gyerekek, vagy limonadet, de a kettot ne keverjetek.
2010. okt. 18. 20:52
 4/21 anonim ***** válasza:
ámen :)
2010. okt. 18. 20:54
 5/21 A kérdező kommentje:

okés.. xDD

csak a szülök nem lesznek otthon és nem akarjuk összedönteni a házat :$

bár biztos lesz kár mert majd jönnek fiúk pár órára, de tényleg semmi extra... khmm... nem is tudom xDD

majd meglátjuk :D

2010. okt. 18. 20:55
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

:) 2 sör 3 emberre?:O Nálunk azért harc lenne:O Vagy van pia vagy nincs köztes állapot nem jó. Én is akartam lakásavatót de aztán mégsem lesz rájöttem h fáradt vok én ilyen hülyeségekhez majd máskor. :) Addig is járok én el.

14/L

2010. okt. 18. 21:05
 7/21 anonim ***** válasza:
37%

úgy utálom amikor az összes korombeli azzal menőzik hogy citromos sört iszik, és ezt kiírja facebooktól kezdve a cipőjéig mindenhova:DD

a citromos sörnek kva undorító íze van és beb*szni sem lehet tőle :D .. ha isztok legalább valami rendeset igyatok..

14f

2010. okt. 18. 21:11
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó. Előszőr is nem minden citromos sör ótvaros. Másrészt én nem azért iszok citromosat hogy bebasszak (elég gáz ám sörtől berúgni)

Amúgy én citromosból a Radler, Gösser és a Borsodit kóstoltam. Gösser a legjobb.

És hogy válaszoljak a kérdésre is. Ne ma kamszoknak találták ki a citromos sört. Melegben jól esik persze csak meló után

22F

2010. okt. 18. 21:27
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

borsodisat nem kóstoltam. de szerintem a citromos gösser meg a radler elég gagyi ízű

azért ment a +1 , sörtől valóban elég gáz bebaszni:D

2010. okt. 18. 21:32
 10/21 anonim ***** válasza:

Nálunk is menne a vita hogy ki igyon többet. xD Bár én nem szeretem annyira. Inkább narancsos bacardi vagy egy gyengébb tequila. :D

14/L

2010. okt. 18. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!