Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintem a citromos sört a...

Szerintem a citromos sört a kamaszoknak "találták ki". Szerinted?

Figyelt kérdés

okéé nem úgy értem h nekik hozták létre de azért azt szerintem simán megengedik hogy igyanak.. mi az 2.00%

jó mértékkel nem 50 dobozzal meg minden de értitek..

ha megiszok 1 dobozzal, semmi bajom nem lesz, szerintem

készülünk a halloweeni bulira és belesz tervezve szerintem, max 2 doboz sör

3 emberre

szerintetek? :)

mit gondoltok?

14/L

2010. okt. 18. 20:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
téves elképzelés. tulajdonképpen biciklistáknak találták ki.
2010. okt. 18. 22:06
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a sor,az nem lanyoknak valo ital.Ha mar annyira jol tudna esni valami kis ital,akkor valami noi italt szerezz be.A sor nem all jol a lanyok kezeben.Szerintem par ev mulva te is igy fogod latni.Amugy en is csak 20eves vagyok,de megis igy latom.
2010. okt. 19. 10:38
 13/21 A kérdező kommentje:

a sima sör az nem jó...

a citromos az meg finom :D

igazi piátmeg nem vihetek mert megérzik vagy haza jnnek vmiért... áá gázoss :D

2010. okt. 19. 14:02
 14/21 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy kamaszoknak találták ki, de tényleg nagyon nagyon finom. A Radler a legjobb szerintem, igazi német sör. Imádom még a bodzásat, narancsosat is.

15/L

2010. okt. 19. 14:30
 15/21 anonim ***** válasza:
10:38: Mar piabol is van "noi" meg "ferfi"? En a sort szeretem es pl a vorosbort nem, ettol nem leszek kevesbe no.. Sosem ertettem ezt a fajta hozzaallast.
2010. okt. 19. 14:43
 16/21 anonim ***** válasza:

Jaaajj, de utálom ezt a női ital-férfi ital baromságot...

Nem kamaszoknak, hanem biciklistáknk találták ki eredetileg, és szerintem nagyon jó, főleg nyáron a melegben, viszont a "piálunk" alatt ne azt értsük már, hogy "fejenkét 1 citromos Gösser"...szerintem nem is kell emlegetni piaként, citromos sör és kész, jó, ízlik. 2 doboz cseh barnasör sem lenne valami sok amúgy 3 emberre alkohol szempontjából, különben pedig a sört nem azért szokták inni általában, hogy az ember a sárga földig leigya magát, összehányja a szobát aztán elcsússzon rajta.

2010. okt. 19. 17:13
 17/21 anonim ***** válasza:
szerintem nem a kamazsoknak találták ki, de jó hoyg kitalálták és ennyi csak az alkohol tartalma :) szerintem ennyikétől semmibajotok nem lesz :)
2010. okt. 19. 18:00
 18/21 anonim ***** válasza:

:D Itt a kocsmába még 12 éveseknek is kiadták ott itták 2-t is. xD Még sima sörből is mehetne a kettő :D

:( Megkívántam a sört :( hnap iszok 1-2t... vmennyit.

17f

2010. okt. 19. 19:21
 19/21 anonim ***** válasza:
1 liter 3 felé? ez nagyon kevés.akkor legalább 3at vegyetek. ha leülünk nyáron egyedül szoktam 3at 4et inni
2010. okt. 19. 23:42
 20/21 anonim válasza:
Ja.
2010. dec. 6. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!