Szerintem a citromos sört a kamaszoknak "találták ki". Szerinted?
okéé nem úgy értem h nekik hozták létre de azért azt szerintem simán megengedik hogy igyanak.. mi az 2.00%
jó mértékkel nem 50 dobozzal meg minden de értitek..
ha megiszok 1 dobozzal, semmi bajom nem lesz, szerintem
készülünk a halloweeni bulira és belesz tervezve szerintem, max 2 doboz sör
3 emberre
szerintetek? :)
mit gondoltok?
14/L
a sima sör az nem jó...
a citromos az meg finom :D
igazi piátmeg nem vihetek mert megérzik vagy haza jnnek vmiért... áá gázoss :D
Nem hinném, hogy kamaszoknak találták ki, de tényleg nagyon nagyon finom. A Radler a legjobb szerintem, igazi német sör. Imádom még a bodzásat, narancsosat is.
15/L
Jaaajj, de utálom ezt a női ital-férfi ital baromságot...
Nem kamaszoknak, hanem biciklistáknk találták ki eredetileg, és szerintem nagyon jó, főleg nyáron a melegben, viszont a "piálunk" alatt ne azt értsük már, hogy "fejenkét 1 citromos Gösser"...szerintem nem is kell emlegetni piaként, citromos sör és kész, jó, ízlik. 2 doboz cseh barnasör sem lenne valami sok amúgy 3 emberre alkohol szempontjából, különben pedig a sört nem azért szokták inni általában, hogy az ember a sárga földig leigya magát, összehányja a szobát aztán elcsússzon rajta.
:D Itt a kocsmába még 12 éveseknek is kiadták ott itták 2-t is. xD Még sima sörből is mehetne a kettő :D
:( Megkívántam a sört :( hnap iszok 1-2t... vmennyit.
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!