Szerintetek tényleg érdekes?
amit Te hallgatsz az zene amit Ők az divat:-))
ergó: Te vagy a jobb fej és az okosabb is:-)
Sztem pont az a jó, hogy különbözőek vagyunk, más-más tetszik mindenkinek... különben mennyire unalmas hely lenne a világ?!
Éppenséggel nekem sem a szívem csücske a reggea, de más meg azt nem komálja amit én hallgatok szívesen, és tudod mit? c*rok rá! tedd te is azt! ;)
Hát nekem meg éppen a reggae [mert így írják...] nem tetszik...
Amúgy meg mostanában a rap a menő, szóval nem tom, h érted azt, hogy rapet se túl sokat...
Én sem szeretem a reggaet, se a hangzása nem jön be, se a mondanivalója. De nem szólom le, mert nekem is rosszul esik, ha valaki a rockot szólja le. Amúgy nem túl sok fiatal hallgat rockot. A mi korosztályunkban a lady gaga meg hasonlók a menők...
15/l
Én mindent hallgatok.
A Lady Gagától kezdve a Gorillazon át egészen a régi Jerry Lee Lewis számokig semmi nem áll messze tőlem.
Kedves első, erre mit lépnél? Én most jófej vagyok, vagy sem?
Zene alapján nem lehet ezt bekategorizálni.. van egy rapper barátom, nagyon jó arc, tökéletesen megférek vele.
És van egy másik baráti kör, akik punk zenekart alapítottak és aktívan játszanak, VALAMI ZSENIÁLISAN.
mindekinek olyan zene tetszik, amilyen tetszik neki
nem lehet azt mondani, ez zene (mert én hallgatom) ez meg nem az (mert ezt ugye én nem hallgatomkm, mert ez sz*r)
neked a reggea tetszik, nekik meg a techno
van akinek mindenféle zene tetszik
Schubertől a s3m file-okig (pl. én)
emiatt leszólni valakit...
ugyanakkor van amit az ember ki nem állhat, no ebben az esetben mondod, hogy kapcsold már le ezt a szart
vagy szimplás cukkolás miatt
mert tudják, hogy szereted, és ugrasz arra ha leócsárolják :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!