A fiúknak mért érdekes az, ha megfogják egy lány fenekét?
Szerintem ez annyira gyerekes -.-"
Mi ebben a poén? Mért érdekes rácsapni egy lány s.ggére?
Ráadásul még a másodikos meg harmadikos kisgyerekek is.
De leginkább a 6.-os, 7.-es korosztály.
Most komolyan! Fiúk, elárulnátok, ez mért jó?
13/L
ugyanezt szokták csinálni a lányok a fiúkkal is
14f
nem tudom,mert mért nem fogtak meg igazán lány fenekét és gondolom kíváncsiak milyen :D
de ettől függetlenül énse fogdosom az ő feneküket,najó. mindegy :D:D
fogd vissza tuti meglepődnek majd :D vagy rugd őket középtájt meg hidd el többet nem fogják fogdosni a tiédet .. :D
nem tudom,mert mért nem fogtak meg igazán lány fenekét és gondolom kíváncsiak milyen :D
de ettől függetlenül énse fogdosom az ő feneküket,najó. mindegy :D:D
fogd vissza tuti meglepődnek majd :D vagy rugd őket középtájt meg hidd el többet nem fogják fogdosni a tiédet .. :D
"fogd vissza tuti meglepődnek majd :D vagy rugd őket középtájt meg hidd el többet nem fogják fogdosni a tiédet .. :D"
xD
"nem tudom,mert mért nem fogtak meg igazán lány fenekét és gondolom kíváncsiak milyen :D
de ettől függetlenül énse fogdosom az ő feneküket,najó. mindegy :D:D "
dehogynem...mióta felsős vagyok azóta ez megy majdnem minden nap :S
Lehet tetszik neki a lány és így fejezi ki xD Én sose csináltam amúgy...
17_F
Én csak nézni szoktam a fiúk seggét,persze csak ha jó:)
Egyébként nálunk fenék megfogás nem játszik, de a szexualitás és egyéb ehhez kapcsolódó témák mindennaposak nálunk, meg az is, hogy a fiúk a mellünkkel beszélgetnek.Hozzáteszem nem azért, mert olyan kivágott felsőkben vagyunk, persze néha olyat is felveszünk...De velem akkor is elő fordult már ez, amikor garbóba voltam.
Ez már csak ilyen.
15/L
Köszi a válaszokat :)
salala salala: hát...nálunk is vannak azok, amiket leírtál, de ez a fogdosódás a legidegesítőbb -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!