A fiúknak mért érdekes az, ha megfogják egy lány fenekét?
Figyelt kérdés
Szerintem ez annyira gyerekes -.-"
Mi ebben a poén? Mért érdekes rácsapni egy lány s.ggére?
Ráadásul még a másodikos meg harmadikos kisgyerekek is.
De leginkább a 6.-os, 7.-es korosztály.
Most komolyan! Fiúk, elárulnátok, ez mért jó?
13/L
2010. nov. 18. 19:24
11/18 anonim válasza:
Mert a tv ben állandóan ezt látják . Anyuka seggét meg biztos nem foghatják meg mert az meg adna egy nyakast . A másik meg örülj hogy tetszik nekik a hátsód :P . És sokkal jobb a helyzeted mint az én környezetembe nálunk a suliba a menőkee lányok úgy fejezik ki a barátságukat hogy egymás seggét markolgatnják :O és nem általánosba járok .
13/18 A kérdező kommentje:
Köszi a ti válaszaitokat is :)
utolsóelőtti: hát én lány fenekét nem fognám meg, az tuti x)
2010. nov. 21. 12:17
14/18 anonim válasza:
első vagyok
miért kellet lepontozni?
így van csak a lányok vannak emiatt így felháborodva
15/18 anonim válasza:
én felpontoztam az összes válaszodat elsőő :D
második voltam:D
16/18 anonim válasza:
Én is utálom -.-" Barátnőmmel megyek az utcán egyszer csak egy haverunk üvölt hogy "VIGYÁZAAT!" elmegy közöttünk és kétoldalt rácsap a s.eggünkre:S Ez miért akkora szám, fiúk?
17/18 anonim válasza:
Ja már nagyon idegesítő..de nállunk már nem csak seggünket fogdossák:S Meg megkérdezik hogy megyek-e este(úgyértve hogy ágyasnakxD) meg ilyenek,mondom h igen már nem jó nekik..Szóval lehet hogy csak idegesíteni akarnak..
13/L
18/18 A kérdező kommentje:
Ja, nállunk sem csak seggfogdosás van :D bár mostanában az osztályomban a fiúk nem nagyon csinálják, nekik inkább tavalyelőtt, meg tavaly volt érdekes, de az 5.-eseknek meg a 6.-osoknak meg most a "menő". Csak azt nem értem, hogy van pofájuk rácsapni egy idősebb csaj seggére? xS
2010. nov. 24. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!