Elégé érdekes dolog nem?
Szegényke.....az én lányom meg a dörgéstől fél, pedig már 16 éves.Olyankor mindig vele kell aludni.
Hallgass zenét.Ha máshogx nem megy, akkor fülhallgatóval.
Szia!
Füldugó?
Zene a füledre? (mp3-4 stb..)
Én is tartok a viharoktól.Egyszer tavasszal kint voltunk a hobbiba a nagyszüleimmel,gulyást főztünk,napoztunk stb.Épp elkezdték anyumék tálalni a levest,mikor leszakadt az ég.Dörgött az ég,fújt a szél,villámlott,szakadt az eső.Akkor voltam 5 éves.Azóta én is tartok a viharoktól.
Én ezt úgy szoktam megoldani,hogy leengedek minden rendőnyt,becsukok minden ablakot és relaxációs zenét hallgatok,persze fülhallgatóval!:D Ez megnyugtat.
Szerintem Te is próbáld ki,hogy olyan zenét hallgatsz amit szeretsz,megnyugtat,mert az elvonja a figyelmedet a viharról.
15/L
Régen én is féltem a viharoktól, de piszkosul. Ma már inkább felhasználom azt kissé hátborzongató érzést, amit egy tomboló vihar ad: egy órás vihar alatt akár 5-10 A4-es oldalt is tudok írni a készülgető regényembe. :)
Kérdésedre válaszolva: anno én azt csináltam, hogy a fal felé fordultam és a fülemre nyomtam egy kispárnát. Ha nagyon nem ment, akkor elővettem valami lassú folyású regényt és álomba olvastam magam. A zenelejátszó is jó ötlet, de nem biztos, hogy jót tesz a fülhallgatónak, ha álmodban ráfekszel véletlen...
Én 12 éves vagyok és mintha én lennék akit leirtál:D
Velem is az a gond hogy iszonyatosan félek a viharba főleg ha fúj a szél.Akár egyedül akár valakikkel vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!