Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Veletek volt, hogy pofán...

Veletek volt, hogy pofán vertek a szüleitek?

Figyelt kérdés

Nekem apám a számat szakította fel egyszer, addig ütött. volt, hogy az orromat törte el, vagy olyan is előfordult, hogy úgy megütött, hogy nem hallottama fülemre, mert beszakadt a dobhártyám.

Meg olyan is volt, hogy ültem és belém rugott, vagy mentem el előle és a tarkómat csapkodta.

De nem emlékszik 2 perc múlva. Azért ez nem egy pofon...

2018. máj. 6. 16:49
1 2
 11/12 anonim válasza:
64%
Apa nem szokott megütni soha. Anya néha nyakonvág de az is akkor fordul elő ha nagyon felidegesítem.Mondjuk ez elég ritkán fordul elő így félévente mondjuk kapok egyet de az sem szokott erős lenni.
2018. máj. 10. 10:28
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem,mert a szüleim szerencsére nem agresszív emberek. Olyan nagyon durva dolgot pedig soha nem csináltam,amiért indokolt lenne egy pofon.

Sajnálom,ami veletek történt,mindig megdöbbent,hogy milyen szülők vannak.

2018. máj. 10. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!