Veletek volt, hogy pofán vertek a szüleitek?
Nekem apám a számat szakította fel egyszer, addig ütött. volt, hogy az orromat törte el, vagy olyan is előfordult, hogy úgy megütött, hogy nem hallottama fülemre, mert beszakadt a dobhártyám.
Meg olyan is volt, hogy ültem és belém rugott, vagy mentem el előle és a tarkómat csapkodta.
De nem emlékszik 2 perc múlva. Azért ez nem egy pofon...
kb 9 évesen egyszer világgá mentem,estig kerestek mire megtaláltak akkor kaptam egy akkorát, hogy csak.:D De értettem miért kapom, se előtte ,se utána nem volt ilyen.
Az meg, hogy jóérzésű ember belerúgjon a saját gyerekébe én elképzelni se tudom.
Sajnálom. :( nem normális az ilyen ember.
Velem volt néha, de én meg is érdemeltem. Elszöktem bulizni, iskolából sokat lógtam, stb...
Részegen mentem haza. Nem kicsit részegen. Kaptam 2 pofont. Jogos volt, megérdemeltem. Ennyi!
Nem sérültem lelkileg, csak megtanultam, hogy ez nem illendő egy lányhoz.
Volt hogy kaptam egy egy sapkát viszont tanultam belőle mert hibás voltam.
Egyszer kaptam jogtalanul (akkor be is pisiltem ijedtemben) amikor az öcsém kicsúszott a fűrdőkádból és azt hitték hogy én löktem ki. De végülis ez is érthető volt egy részen.
Nagyon sajnálom hogy ezek történtek veled. Egy gyerek sem érdemel ilyen bánásmódot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!