Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti gyerekeiteknek szokott...

Ti gyerekeiteknek szokott büdös lenni a lába mikor hazajön a suliból?

Figyelt kérdés
16 éves fiam van, bunkóság szóvá tenni előtte ?
2018. ápr. 11. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem bunkóság

Anyam a 16 évesen húgomnak szólt hogy izzadt büdös a hónaalja és még a lába is

Egész nap abban a cipőben van befülledt a lába egy ilyenért nem gáz szólni

2018. ápr. 11. 21:19
 2/7 anonim ***** válasza:
23%
Kenje a lábát is golyós dezodorral. Ezerszer többet ér, mint a lábra kifejlesztett dezodorok.
2018. ápr. 11. 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hajjaj, még 8 éves fiamnak is! A cipő anyaga, zokni és izzadás.
2018. ápr. 11. 21:42
 4/7 anonim ***** válasza:
98%
Hát ki szóljon neki ha nem az anyja? Nem is értem néha az embereket hogy itt kell megkérdezni bunkóság e szólni vagy nem. Miért nem érzed hogy a te dolgod? nem csak a jót szépet megmondani neki hanem a kényelmetlenebb, rosszabb dolgokat is? Azért is szólj ha zsíros a haja vagy sárga a foga. Igenis szólni kell normális hangon. A lábára vegyél a gyógyszertárban micosid hintőport kb 1000 ft. Porozza be a cipőit mielőtt felhúzza. Kezdetben akár naponta ha meg már nem büdi akkor elég 2-3 naponta. Nem drága és a bűdös láb a múlté. Nálunk mindenki használja.
2018. ápr. 11. 22:15
 5/7 anonim ***** válasza:
88%
Ovis fiaimnak iszonyú lábszaga van.
2018. ápr. 11. 22:21
 6/7 anonim ***** válasza:
88%
Persze, hogy szóljál. Inkább, mint hogy idegen szóljon neki! Az sem mindegy, milyen cipőt hord. Sportcipő, műszálas zokni? Van-e elég váltó cipője? Nekem még kicsi a gyerekem, de nincs sport cipő. Nem veszek neki műanyag cipőket és amíg rajtam áll, biztosan nem is fog ilyet hordani. Csak bőrcipői vannak és elég váltás cipő. Nem hordja több napon keresztül ugyanazt a cipőt. Érdemes őket szellőztetni, ha pedig bélése van, azt kimosni. Otthon legyen mezítláb, itt a jó idő. Vagy zokni alá hintőporozzon, mielőtt cipőt húz.
2018. ápr. 12. 10:50
 7/7 anonim ***** válasza:
88%

Én próbáltam régebben a hintőport, de nem vált be, mert minden egyes lépésnél porzott ki a cipőből. Hiszen volt rajta szellőzőnyílás, vagy olyan kialakítású volt, hogy textil, enyhén lyukacsos felsőrésze volt. Egy porfelhő volt a lábam körül, ahogy földet ért, mindig lépésnél, még a cipőre is lerakódott, ahogy visszaszállt rá. :D Lehet, hogy kicsit sokat szórtam belőle mondjuk.

Főleg ha sötét padlón mentem, akkor látszott, hogy hogy száll a hintőpor.

Amúgy persze, hogy szólni kéne neki, ez szerintem neki is égő, mit szólnak a többiek testnevelés órán, mikor át kell öltözni? Elég ciki lehet.

2018. ápr. 12. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!