Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ilyen fiatalon kezdik, mi...

Ilyen fiatalon kezdik, mi lesz belőlölük késöbb? :SS

Figyelt kérdés

Amit most mesélni, fogok nem rólam szól, hanem pár 'ismerősömröl'.

8.os lányok. Teljesen átlagosan néznek ki, de még mivel 14 évesek, nem annyira nőisek, még fejlődésben vannak..

Egyik nap kiderült, hogy az egyik (14éves) lány elveszítete a szüzességét. Alig egy hónapja volt akkor még együtt a fiúval.. A fiú 20 éves.. a lány csak 14! .. Azóta már szerintem a fél suli tud a dologról.. És gondolom nem is szégyenli meg semmi.. Oké rá 1 hétre, a másik kettő barátnője is elveszíette a szüzességét.. Mondanom sem kell, minda a kettő 14 éves .. Az egyiknek 19éves a pasija, másiknak nemtudom.. Most lehet, hogy csak azért 'csinálták' ők is, mert a barátnői is, és hogy ő ne maradjon már ki a 'bulibol' ... És nem érdeklik, hogy majd pár nap múlva, az egész suli ribancként fog rájuk nézni :S .. Én ismerem őket, és nem olyan ribanc fajták.. Sőőt.. Nem néztem volna ki belőlük.. hogy csak így 'divatbol' ... mert nem hiszem, hogy szerelemből tették..

Bár én is 14 éves vagyok, de én még nem szeretnék ilyenbe belebonyolodni.. Meg ha megis tenném, biztos várnék egy 'kis' időt. Nem rögtön egyik napról a másikra!

Ti mit gondoltok erről a 3 lányról? Miért csinálták ezt?:S.. Divatból?.. Ha az egyik elkezdi, a többi folytatja?.. Mi lesz még?...

2010. jún. 4. 22:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%

most függetlenül mindenki korától, megkérdezném:

MI KÖZE van a sulinak ahhoz ki kivel mit csinál, mikor veszti el a szüzességet, kivel fekszik le?

ez abszolút a magánügye!

nem a te dolgod, mit szólsz bele, az iskola nálatok egy falu, pletykáltok mindenfélét, szátokra veszitek azt aki nem olyan mint ti? borzasztó!

semmi közöd hozzá, hogy a másik mit csinál

mit gondolok a 3 lányról? az, hogy vagy igaz, vagy sem

az hogy a pletykások mit képzegnek össze, vagy kiről mit terjesztenek, az nem feltétlenül tükrözi a valóságot

rólad meg azt gondolom, olyan vagy mint egy XIX. sz aggszűz

2010. jún. 7. 11:59
 12/17 anonim ***** válasza:

és ha azt mondja, hogy igen, nem hazudhat? egyáltalán nem biztos, hogy tényleg meg is tették

az meg hogy ezek után a fél iskolának szétkürtölöd, hát...

2010. jún. 7. 12:02
 13/17 A kérdező kommentje:
tévedésebe vagy :D:D:D nem kürtölöm szét fél iskolának :P .. ide leirtam. név nélkül (: .. szóval ;)
2010. jún. 7. 13:38
 14/17 anonim ***** válasza:

Csodálkoznék, ha nem pletyka lenne az egész.

Ha meg nem kamuznak, akkor ez durvaaa o.O

Egy 20 körüli pasi nem illik hozzájuk, annyira átlátszóan akarják csak a szexet, hogy nehéz nem észrevenni, még 14 évesen se.

Lehet, hogy 1-2 év múlva meg fogják bánni, mikor normális középsulis barátjuk lesz, és szexnél kiderül, hogy több ... járt a lyukba, mint ahány tampon... Persze lehet, hogy nem bánják meg, de én inkább az előbbit kívánom, 14 évesen már felelni kell a cselekedekért.

2010. jún. 7. 15:24
 15/17 anonim ***** válasza:
52%

Ne ordítsátok már le ennek a lánynak a fejét,hogy lenne egy ennyi idős lány aggszűz,de ha valaki még az is mondjuk 30 évesen az is jobb mint akin végig ment egy fél falú.És igen lehet csak a lányok találták ki hogy így legyenek menők,de egyre gyakoribb hogy általános iskolás lányok kicsapongnak jobbra-balra,szívják a cigit,mennek a diszkóba piálni,anyuka meg csak teszi a pici seggük alá a pénzt,meg mindent amit megkívának,utána meg jaj mert hát ilyenek a mai tinik,nem tud mit tenni,meg a média,arra is imádnak mindent ráfogni,mint hogy elismerjék a saját felelősségüket.

Ja és nálunk is volt,hogy 20 éves fiúk általános iskolásokat probáltak becserkészni,megjárni,más csaj nem jött be,még nem sexlt senkivel,egy eszetlen taknyos meg könnyű rávetnni ilyesmire.

És az ilyen csajok maguk terjesztik azt hogy már nem szűzek,meg hogy kivel ill kikkel csinálták,szóval nincs itt pletyka.

De az is igaz sok fiatal hazudozik hogy nem szűz már és még most is sok van aki 18 is elmúlt és nem volt senkivel,de én ebben semmi rosszat nem látok,majd megtalálja az igazit,az sokkal nagyobb baj,amikor ilyen fiatal lányokat kezelgetnek.

2010. jún. 7. 19:12
 16/17 anonim ***** válasza:
52%

Ez is egy hülye kifogás,hogy szerelmesek,a szerelmesek tudnak egymásra pár évet várni,14 évesen,sőt 15 évesen is nagyon korai a sex.Én 11 évesen már 14 évenek néztem ki és volt barátom,aki szintén jóval fejlettebb volt fizikálisan az átlagnál,de most azért mert együtt jártunk volna 1-2 éve akkor is 14 évesen mindkettőnknek korai lett volna a sex.,ha megszólják ezeket a lányokat ne csodálkozzanak.Egyébként a korunkhoz megfelelő módón jártunk egymással közel 5 évig,de nem volt sex.És nem érzem én se magam azért kevésnek,sőt kicsit többnek is hogy vártam 17 éves koromig a dologgal.

A szerelmet hagyjuk,14 évesen tini szerelem van,és az érettség amit szeretnek még hangoztatni röhejes,a fiúk többsége épp hogy akkora mint a csajok,szóval hol van a fizikai érettség,lányoknál is sok lapos van,a lelki meg sehol sincs,főleg amilyen elkényszetetettek a maiak,nem egy 16-20 évest ismerek aki életében nem mosogatott el,vasalt magára,csomagolt tizórait és képtelen egyedül elintézni alapvető dolgokat,az orvoshoz is a szülője kiséri.Az hogy valakinek nagy pofája van a haveri körben,meg játsza az agyát,még hol érett.

2010. jún. 7. 19:19
 17/17 anonim ***** válasza:

Menőnek akar tűnni. Nekem a szüleim sosem tiltották, sőt, én is 14 éves voltam, amikor megmondták, hogy azt csinálok, amit akarok, csak gyerek ne legyen. Ennek ellenére már majdnem 19 éves voltam, amikor először szexeltem. Azok, akik 14-15 évesen már csinálják, kiégnek 18-19 éves korukra.

25L

2010. jún. 17. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!