Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ilyen fiatalon kezdik, mi...

Ilyen fiatalon kezdik, mi lesz belőlölük késöbb? :SS

Figyelt kérdés

Amit most mesélni, fogok nem rólam szól, hanem pár 'ismerősömröl'.

8.os lányok. Teljesen átlagosan néznek ki, de még mivel 14 évesek, nem annyira nőisek, még fejlődésben vannak..

Egyik nap kiderült, hogy az egyik (14éves) lány elveszítete a szüzességét. Alig egy hónapja volt akkor még együtt a fiúval.. A fiú 20 éves.. a lány csak 14! .. Azóta már szerintem a fél suli tud a dologról.. És gondolom nem is szégyenli meg semmi.. Oké rá 1 hétre, a másik kettő barátnője is elveszíette a szüzességét.. Mondanom sem kell, minda a kettő 14 éves .. Az egyiknek 19éves a pasija, másiknak nemtudom.. Most lehet, hogy csak azért 'csinálták' ők is, mert a barátnői is, és hogy ő ne maradjon már ki a 'bulibol' ... És nem érdeklik, hogy majd pár nap múlva, az egész suli ribancként fog rájuk nézni :S .. Én ismerem őket, és nem olyan ribanc fajták.. Sőőt.. Nem néztem volna ki belőlük.. hogy csak így 'divatbol' ... mert nem hiszem, hogy szerelemből tették..

Bár én is 14 éves vagyok, de én még nem szeretnék ilyenbe belebonyolodni.. Meg ha megis tenném, biztos várnék egy 'kis' időt. Nem rögtön egyik napról a másikra!

Ti mit gondoltok erről a 3 lányról? Miért csinálták ezt?:S.. Divatból?.. Ha az egyik elkezdi, a többi folytatja?.. Mi lesz még?...

2010. jún. 4. 22:25
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Bár tudom, hogy ő dolguk meg mindne.. De akkoris, annyira.. hogyis mondjam.meglep a dolog :S
2010. jún. 4. 22:27
 2/17 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem a pasik miatt akarták. Mit akarhat egy 20éves srác??Na pont azt. 14éves vagyok énis, én is ismerek 3 lányt aki nem szűz, annyi idősek mint én, (énse néztem volna ki belőlük, de ők másik 14 évessel feküdtek le anno' 12-13 évesen XDDD) . szóval én ha járnék pasival, akkor nem rögtön lefeküdni akarnék, sőt , lehet h 17-18ig várnék (16 alatt tuti nem!)..na a lényeg-a lényeg:sztem a divat/menőség/pasik miatt volt!!!
2010. jún. 4. 22:31
 3/17 anonim ***** válasza:
86%

mit gondoljak? semmit! Nem újkeletű ez a dolog.

amikor én 14 voltam, akkor is ilyen dolgok mentek, de akkor 16 éves középiskolás fiúkkal vetették el az osztályba járó lányok, de abban az időben tabu téma volt, nem beszéltek róla. Hogy tán divat? is...

azóta eltelt 9 év, és rőluk nem hallottam semmit....

... de őszintén nem is érdekel mi volt általános iskolában 8)

2010. jún. 4. 22:36
 4/17 anonim ***** válasza:

menőnek érzik magukat miatta.

De szerintem még meg fogják bánni.

ha vártak volna 1-2 évet, akkor se maradnának le semmiről .

2010. jún. 4. 22:44
 5/17 anonim ***** válasza:
13%
Pofán verném őket.
2010. jún. 5. 07:39
 6/17 anonim ***** válasza:
87%

Én 12 éve voltam 8ikos. Akkor is volt 2 lány az osztályban, akik már nem voltak szüzek (vagyis akkor vesztették el). Az egyik anyuka azóta (kb 6 hónapos a kicsije), a másik pedig feleség, mindkettőnek felsőfokú végzettsége van.

Egyébként mi is furcsán néztünk rájuk akkor, de a barátnőim voltak.

A te oszt társaid biztos menőzésből vesztették el. Én szeirntem később meg is fogják bánni, de az ő dolguk.

2010. jún. 5. 09:55
 7/17 anonim ***** válasza:
58%

Ezek buta libák,és amit mondtak az biztos,mert középiskolás koromba nálunk is mindenki hazudozott hogy így-meg úgy elvesztette már,volt aki még állpasit is beszerzett,hogy lássuk hogy csókolozik aztán meg évek múltán kiderült hogy szűz volt,csak kamu volt az egész.

Ha igaz akkor divatból,azt hiszik most nagy lányok lettek,de csak ócska kis rib.k!!!

Mindig voltak ilyen könnyű vérű lányok,de hidd el te se lennél büszke ha később kiderülne hogy anyád is ilyen fiatalon vesztette el,szóval ha ők lesznek anyák ők se lesznek már ennyire büszkék magukra.A fiúk meg csak könnyű prédát akartak.

Neked meg nem is kell elsietned,szerintem 16 év alatt nagyon korai az egész,és még a 16 év is olyan kevés,sok fiatal olyan érettlen,gyerekes ennyi idősen.Bőven ráérsz még ezzel foglalkozni,ha valaki igaznám szereti az embert akkor úgyis tud rá várni pár évet,akárkinek ne add oda és ha 18 évesen jön el a nagy Ő akkor se késtél le semmiről,sőt értékesebb vagy,mint akin már tucatjával végig mentek.

Sajnos igen ha egy menőnek tekintett,vagy magát annak tartó lány elkezdi van hogy a többi követi,de van hogy csak látszat az egész.Légy önmagad és csak azért ne tegyél soha semmit mert a másik is azt teszi.

2010. jún. 5. 16:08
 8/17 anonim ***** válasza:
70%

Azt hiszik menő...mit mondjak,most szült az évfolyamtársam...ezek után nem csodálkozom semmin

14/L

2010. jún. 5. 19:07
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudhatnánk,hogy egyébként milyenek? Honnan tudod,hogy nem kölcsönösen szerelmesek? Jó, általában ez nem így van, de senki sem tudja, ha mégis. Én úgy gondolom,hogy magánügy. És azt honnan veszed, hogy most ismerték meg a fiúkat és nem másfél éve járnak? Nem védem a lányokat, ha hülyék, csak felvetettem a lehetőséget, hogy nem azok és szerelemből tették. És ha nem is, akkor mi van? Semmi, az ő döntésük, örvendetes, ha nem bánták meg. Honnan tudod, hogy igazak a pletykák? Ők mondták személyesen neked, hogy igen, lefeküdtem xynal?
2010. jún. 6. 17:34
 10/17 A kérdező kommentje:
Igen (: . Mivel ISMEREM(személyesen) őket.
2010. jún. 6. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!