Feltételeznétek ezt a lányotokról?
Nos, elsősorban anyukák/apukák válaszát várnám.
Tehát, ha lenne egy 15 éves lányotok, aki már lassan 7 hónapja együtt van a barátjával -aki 17 éves-, feltételeznétek róluk, hogy lefeküdtek?
Még annyi, hogy teljesen kultúráltan viselkednek akár a fiúnál, akár a lánynál vannak, és a fiú tisztelettiudó.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem vettem kioktatásnak a választ. :)
Egyébként az én szüleim is elváltak, anyuval lakok. Nem szeretnék semmit a háta mögött csinálni. Épp ezért próbálok vele beszélni... Nekem jól esne, ha tudná, mi van. De úgy tűnik őt ez nem érdekli... Mit mondhatnék még neki?!
Hidd el nekem érdekli őt,hogy mi van veled..csak ő se tudja,hogy hogyan kezeljen. Már nem vagy kisgyerek,barátod van stb..
Írtad,hogy a te szüleid is elváltak vele élsz. Nem tudom,hogy vannak e testvéreid,de ha belegondolsz egyedülálló anyaként nem könnyű már 1 gyereket se eltartani...
Én annyit mondok,hogy üljetek le és beszéljétek át a dolgokat,mert itt csak az őszinteség segíthet..:)
ultosó válaszadó...18/L
20:57
Köszi, azt hiszem ma lesz, hogy leülök mégegyszer beszélni anyuval...
Amúgy már korábban írtam van két idősebb testvérem (1 fiú, 1 lány) De nagyon jó gyerekek vagyunk.:) Soha nem bosszantjuk anyut, tudjuk, hogy neki is nehéz, hogy egyedül kell nevelnie/eltartania bennünket.
remélem tudtam segíteni és megoldódnak a problémák :)
fő az őszinteség és a bizalom...:)
puszii
Persze, hogy tudtál segíteni. Beszéltem anyuval, és úgy néz ki, hamarosan (nyáriszünetben) majd itt aludhat a barátom. :)
Mégegyszer köszönöm mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!