Feltételeznétek ezt a lányotokról?
Nos, elsősorban anyukák/apukák válaszát várnám.
Tehát, ha lenne egy 15 éves lányotok, aki már lassan 7 hónapja együtt van a barátjával -aki 17 éves-, feltételeznétek róluk, hogy lefeküdtek?
Még annyi, hogy teljesen kultúráltan viselkednek akár a fiúnál, akár a lánynál vannak, és a fiú tisztelettiudó.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ha jóban vagy a lányoddal akk szerintem szólt volna hogy lefeküdtek.Vagy kért volna tőled tanácsot vagy valami ilyesmi. Az enyém így csinálta.
17 éves lány anyukája.
Egyébként gyerekként írtam! Bocsánat, ha megtévesztő volt...
Amúgy én vagyok ebben a helyzetben a 15 éves lány. Még nem feküdtem le a barátommal, viszont anyu ma reggel... Hát nem volt épp kedves.
Mondtam neki, hogy hányingerem van (mellesleg a napokban rosszul voltam, szédültem, stb) és megkérdezte -nagy komolysággal, hogy "Nem vagy kismama, ugye?"
Elég rosszul esett... :(
Miért esett rosszul?Csak hirtelen megijedt szerintem.Ettől még szeret,és nem bántó szándékkal mondta.
Hú,biztos leszakadt róla a víz amikor közölted a tüneteid!:)
Beszélgess vele,és nyugtasd meg,hogy szólni fogsz,ha lesz valami.:)
Az esett benne rosszul, hogy korábban próbáltam beszélni vele, de nemigen lehet. És abszolút nem támogat. Nem is az, nem szeretnék még most rögtön lefeküdni a barátommal, de azért lassan de biztosan be fog következni, és anya mintha nem akarná tudomásul venni...
És nemhogy segítene, hogy mondjuk hogyan tudnák a legbiztosabbra menni, hanem inkább úgy tesz, mintha nem csinál(hat)nánk. De ha netán baj történne, akkor viszont mindenfélét vágna a fejemhez.
Az meg a másik, hogy ha tényleg most reggel ettől leverte a víz, akkor... Talán segíthetett volna korábban is, vagy akár most! Hogy ne essek teherbe.
Én gondolnék rá anyukád helyében, de nem tartanám rossz dolognak, hiszen, ha felelősségteljesek vagytok, akkor csak nem lehet baj. Azt meg, hogy babát vársz-e, csak azért kérdezte meg, hogy időben tudjatok intézkedni ezügyben.
Egyébként én is voltam ilyen helyzetben, csak az volt a durva, hogy nem volt, akitől terhes lehetnék... Híztam egy kicsit, állandóan rosszul voltam, és amint elpanaszoltam anyumnak ezeket a tüneteket, rájöttem, hogy kissé félreérthető, így gyorsan hozzá is tettem, hogy nem vagyok terhes. Ezután ő elmondta, hogy most akart rákérdezni.
Szóval ne aggódj, nem gondol ő rosszakat rólad, csak félt :)
Nagyon szeretem a lányom és neki is van barátja,feltételezni nem feltételezném róla,de soha! nem lehet tudni.-Még-nem feküdt le a barátjával,de azt mondta,hogy nekem biztos elfogja mondani.Egyedül nevelem.
De ha ő is ilyen panaszokkal fordulna hozzám valószinűleg énis ijedtemben megkérdeztem volna,hisz ez egy anyának nem is tudod elképzelni milyen :).bár majd megtudod.
Hidd el anyud szeret,csakhát őis anyából van és megijedt.
Ne vedd annyira magadra ez nem ellened szól!!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Csak az a baj, hogyha beszélni szeretnék vele, egyszerűen leráz. De mindegy, hagyom is. :/ Majd lesz valahogy.
Várok még további véleményeket.
Szia!
Annak idején sajnos az én anyum ezt tabu témaként kezelte. Vele sem lehetett erről beszélni. Még a témát is nagy ívben kerülte. Én elmentem egy nőgyógyászhoz, elmondtam, hogy mi a helyzet (ekkor voltam 18) felírta a fogamzásgátlót, nem is volt semmi gond. Aztán a dobozt direkt kintfelejtettem az asztalomon így már nyilvánvalóvá vált a dolog, muszály volt róla beszélni. Megbeszéltük, tudomásul vette és le volt zárva a dolog. A szép az egészben, hogy az akkori párom a férjem és 5 hónapos a kisfiunk. Én biztosan másként kezelem majd ezt a témát, addig pedig rengeteg időnk van felkészülni rá, hogy előbb utóbb egy kislányt hoz haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!