Mit reagálnátok ha a 14 éves lányotok ezért/ezekért osztályfőnökit kapna?
Az osztályfönökiben az áll, higy a többszörös rossz és nem példamutató magatartásért, szabályok megyszegéséért
Mivel ezt nem teljesen értettem mi volt ez a többszörösen rossz dolog beszéltem az osztályfőnökkel aki ezeket sorolta fel:
1. Érv Osztálytársaival elhúzták a függönyt és a lámpát használták a természetes fény helyett
2. Érv Kiburította a vizét véletlenül és azt őrizetlenül hagyta amíg a felmosóért ment, a tócsában pedig az egyik fiatalabb gyerek elesett (ebben az volt a kivetni való, hogy őrizetlenül hagyta a vizet)
3. Érv az osztályfőnökire: Az egyik másodikas kislány futott fel a tízórai szünetben a lépcsőn, elesett felszakadt a szája és sírt, mivel a lányom és még 2 barátnője végignézte ezt felsegítették a kislányt bekopogtak a tanáriba mert a lánynak vérzett a szája/felszakadt és a keze is fájt (eltört) és bevitték a lányt az orvosiba (ők mert a tanárok nem voltak már fennt mindenki ki ment az udvarra) és megvárták a kislánnyal még az orvos megvizsgálja ezért a 20 perces szünet eltelt és ők nem mentek ki az udvarra mert a lánnyal voltak ezzel szabályt sértettek mert kötelező kimenni
Na miután ezt az osztályfőnök felsorolta mondta , hogy kapjam el a lányomat mert nem jó irányba halad ezzel a magaviselettel én hirtelen azt se tudtam mi történik, egyáltalán nem éreztem ezt jogosnak de nem akartam szembeszállni a tanárral ezért megköszöntem , hogy elmondta és elnézést kértem , hogy raboltam az idejét
Ti erre , hogy reagáltatok volna? Jogos így az osztályfőnöki? Ráadásul pont felvételi elött mindez...
Ilyen a magyar okatatási színvonal. Már csak az idióták mennek tanárnak mert nincs mi másból pénzük. Meg persze azok akik tanárok akarnak lenni.
"Magyarország jobban teljesít!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!