Mit reagálnátok ha a 14 éves lányotok ezért/ezekért osztályfőnökit kapna?
Az osztályfönökiben az áll, higy a többszörös rossz és nem példamutató magatartásért, szabályok megyszegéséért
Mivel ezt nem teljesen értettem mi volt ez a többszörösen rossz dolog beszéltem az osztályfőnökkel aki ezeket sorolta fel:
1. Érv Osztálytársaival elhúzták a függönyt és a lámpát használták a természetes fény helyett
2. Érv Kiburította a vizét véletlenül és azt őrizetlenül hagyta amíg a felmosóért ment, a tócsában pedig az egyik fiatalabb gyerek elesett (ebben az volt a kivetni való, hogy őrizetlenül hagyta a vizet)
3. Érv az osztályfőnökire: Az egyik másodikas kislány futott fel a tízórai szünetben a lépcsőn, elesett felszakadt a szája és sírt, mivel a lányom és még 2 barátnője végignézte ezt felsegítették a kislányt bekopogtak a tanáriba mert a lánynak vérzett a szája/felszakadt és a keze is fájt (eltört) és bevitték a lányt az orvosiba (ők mert a tanárok nem voltak már fennt mindenki ki ment az udvarra) és megvárták a kislánnyal még az orvos megvizsgálja ezért a 20 perces szünet eltelt és ők nem mentek ki az udvarra mert a lánnyal voltak ezzel szabályt sértettek mert kötelező kimenni
Na miután ezt az osztályfőnök felsorolta mondta , hogy kapjam el a lányomat mert nem jó irányba halad ezzel a magaviselettel én hirtelen azt se tudtam mi történik, egyáltalán nem éreztem ezt jogosnak de nem akartam szembeszállni a tanárral ezért megköszöntem , hogy elmondta és elnézést kértem , hogy raboltam az idejét
Ti erre , hogy reagáltatok volna? Jogos így az osztályfőnöki? Ráadásul pont felvételi elött mindez...
Elfogadhatatlan hozzáállás az osztályfőnök részéről. Sajnos sok hasonló eset van!
(egy pedagógus)
Tökéletesen reagáltál ott helyben. Az ilyen kicsinyes emberekkel nem is kell másképp viselkedni.
Bólogatsz, megköszönöd a tanácsait, hadd érezze magát a képzeletbeli szemétdombjának a tetején lányodnak meg elmondod, hogy ez ilyen, vannak emberek, akik nem képesek túllépni az őket ért sérelmeken, és indokolatlanul igazságtalanok.
Azt azért hozzáteheted, hogy nappal valóban energiapazarlás égetni a lámpát, de osztályfőnökit ezért nem kellene kapnia.
ne erős gimit erőltessétek hanem egy viszonylag jó gimit.. onnan is mehet egyetemre akár.
A túl erős gimik kb ugyanilyen sznobközegek.
hat nekem ebbol az jon le hogy az az osztalyfonok egy idiota, a leirtak alapjan semmit nem vetett, miota gond az ha felkapcsolom a lampat.
Anno mi azert kaptunk osztalyfonokit ha valaki felcsapta a gumit a tablara a falra, vagy ha elaztattuk a kepet a falot vagy kitortuk az ablakot , vagy beszakitottuk a tablat, vagy kiloktuk az asztalt a harmadikrol
Meg kell az osztalyfonoknek mondani, hogy ez nem fair, es hogy szaljon magaba mert itt igenis az osztalyfonokkel van problema nem is keves
Először mindig így kezdődik. Aztán hopsz, órai munka egyes, hopsz nem találtam a dolgozatodat egyes, stb. Ne légy naiv, nem fog megállni az osztályfőnökiknél.
Nagyon egyszerű a megoldás: összefogtok az összes többi szülővel, kigyűjtöttötök minden ilyen esetet, aztán egyenként panaszt tettek rá. Szigorúan egyenként, mert akkor elérheti azt a panasz számot, ami után kötelező kivizsgálni az esetet. Neki is van főnöke, ha Klikes, akkor a Kliknél teszek panaszt, ha egyházi akkor az egyháznál, ha alapítványi akkor az alapítványnál.
Ahogy leírtam nem fog megállni az osztályfőnökiknél.
nem vagyok szülő, 16 vagyok, általánosban én is kaptam pár ilyen értelmetlen beírást, meg most is be szoktak szólni piszlicsáré dolgokért, mikor miért találnak meg... Anya az ilyenekre úgy reagál, ahogy Te tetted a lányod osztályfőnökével, pedig aztán ha tehetné, elküldené a 3,14csába (ő is megérdemelte volna), de attól még (az én esetemben) az én tanárom marad és sajnos még hatalma is van felettem.
A felvételi miatt ne aggódjatok, egyáltalán nem számít bele. Nekem is voltak beírásaim az utolsó 2 évben (volt például felszereléshiány miatti szaktanárim is, csak röhögtünk rajta), csak a felvételit rontottam el, és azokat viszont nem nézték (és azt hiszem nem is tehetik meg).
Tisztelt osztályfőnök úr/hölgy/tetű/mein führer.
Szomorúan értesültem lányom iskolai viselkedéséről és itthon komoly lépéseket fogunk tenni. Sajnos lányom még nem tanulta meg az osztódást (kis hülye) így nem tudta őrizni a vizet amíg elment felmosóért. Üzenetemhez mellékelek egy flexet ha legközelebb ilyen probléma adódna és a gyerek még mindig nem tudja kettészakítani magát. Elnézését kérjük, azt hittük érdemesebb előbb megtanulnia az emberáldozat rituálét.
A lépcsős eset miatt is elnézését kérjük, ár dolgozunk rajta hogy lányunkat akkora látens ganénak neveljük mint Ön. Sajnos még egy kis empátia szorult belé de biztosíthatom a következő alkalommal már csatakiáltással fogja lerúgni a lépcsőn ezzel támogatva a Darwini kiválasztódást.
Kérjük, ha máskor is gond lenne lányunkkal szóljon és megneveljük.
Üdvözlettel,
A jó édes anyádat azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!