Sokallanátok ha a gyereketeknek minden hónapban 20 ezer Ft körül lenne a mobiltelefon-számlája?
Figyelt kérdés
2017. nov. 15. 16:21
2/29 anonim válasza:
Igen, mindenképpen, mivel a red díjcsomag 10 ezer és minden irányba korlátlan, az sms is ingyen van.
3/29 anonim válasza:
Ha nekem kellene kifizetni, akkor sokalnám. És a második 20 ezres számla után váltanék neki feltöltős kártyára.
4/29 anonim válasza:
Igen. Esélyes hogy kétszer lenne akkora számlája, utána kapna feltolto kártyát a mobiljába azt majd beoszthatja
5/29 anonim válasza:
Igen. Férjemmel ketten fizetünk 5 ezret.
7/29 anonim válasza:
azt nem értem, hogy hogy csak mert 10.000Ft-ért korlátlan perc és sms...
8/29 anonim válasza:
Igen. Sőt, én még a 10 ezret is sokallnám egy kamasznál, ha én fizetem. Nyilván nem a leckét beszélik meg telefonon havi 10-20 ezerért.
Nem azért mert sajnálom tőle a pénzt. Hanem mert nevelési szempontból nem tartom ezt helyesnek. De mindenki maga dönti el, szerinte mi a helyes, neki mi fér bele.
9/29 anonim válasza:
Még a felét is soknak tartanám!
10/29 anonim válasza:
Ha magának fizeti, nem. Én nem fizetném, maximum havi 3 ezret, a többit oldja neg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!