Ti hány éves kortól engednétek a gyereketeknek, hogy alkoholt fogyasszon, és mennyit?
Tehát szerinted aki bulizik az nem lehet okos ember?
Engem anno talán először 12 évesen kínált meg anyu , de csak egy korty sörrel/borral. Nem kellett.
Aztán utána már nagyon ellene volt ,mert olvasta a neten hogy rombolja az agysejteket , ami azóta is vitatott (nyilván a túl sok alkohol nem jó ez világos).
16 voltam amikor először berúgtam és semmi rossz tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban. Nem áztam fullon szét , igazából jól éreztem magam pláne hogy külföldi úton voltunk , tengerparton nyáron.
Ha az ember mértékkel fogyaszt és néha esetleg kicsit többet iszik attól még senki nem lesz alkoholista. Neveltetés kérdése is.
16 alatt szerintem én nem engedném a gyerekemnek. de ez amúgy sem engedés kérdése.
Az emberrel fiatalon többször is megtörténik hogy túllépi a határait de kinövi.
Velem is így volt. Nem lettem alkoholista , kinőttem.
Bulizni egyébként nem is jó úgy menni hogy körölütted mindenkiben van alkohol , oldottabb állapotban vannak , és te egyedül teljesen józanul. órákig azt úgy nem is lehet bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!