Szülők! Hogy reagálnátok ha a lányotok bejelentené hogy a suliban meggyújtották a haját heccből?
Anyukád helyében (ha az én lányommal lenne ez) szépen kideriteném a nevét és a lakcímét!
Elöszőr mennék a gyerekhez aztán a szülőkhöz,de ha még ez se használ jöhet az igazgató,ez nem játék.
Bár az én lányom nem éppen halk szavú és visszahúzodó,de
vele is mindig történik valami,nem szeretek belefolyni az ügyeibe,de az ilyenekbe igenis belefolyok és ha komolyabb bajod esik milesz?
Megijedsz kapsz egyet a fejeddel már ég a ruhád is aztán..
Hány éves vagy?
Hanyadikos?
És ha te tényleg! nem tettél semmit a viselkedés kiváltás 'érdekében' akkor elbeszélgethetnél édesanyáddal,hogy másik iskolába menny,főleg ha te is akarod amit megértenék,hanyadikos vagy?
ma 16:49
Miaz,hogy legyél erős?
Bocsáss meg nem szídom a szüleid semmi jogom főleg így láthatlanban meghát lehet,hogy én vagyok rossz szülő,de elmondom a véleményem,ha durva ha nem.
Szerintem nekik sem tetszene ha a munkahelyükön a hajukat gyűjtogatnák,meg senki nem szólna hozzájuk és magányosak lennének,persze az más,de neked ezeknek az éveknek kéne a legszebbeknek lenni és nem várni,hogy legyen már vége.
Emlékszem még mikor gimnazista voltam mennyi baromságot műveltünk és nagy buli volt,szeretném ha a lányomnak is ilyen lennének ezek az évek (persze néhány dolog kihagyásával :).
Nem értem a szüleid.
Most 9.es vagy még tudnál iskolát váltani,mert ha msot lennél végzős akkor még oké húzzd ki ezt az 1 árvácska évet,de még 3 év aminek nem félelemben kéne tellnie.
Sehogy sem tudsz a szüleidre hatni?
És te megoldásnak találnád az iskola váltást?Vagy mit gondolsz erről az egészről?ŐSZINTÉN írj le mindent senkise tudja kivagy és a szüleid se látják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!