Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Hogy reagálnátok ha a...

Szülők! Hogy reagálnátok ha a lányotok bejelentené hogy a suliban meggyújtották a haját heccből?

Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 15:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
73%
Hányadikos vagy?
2010. máj. 31. 16:30
 12/26 anonim ***** válasza:
82%
Előző vagyok.Amúgy kedves kérdező,én is voltam hasonló szituban:Scsak engem órán dobáltak állandóan:S.Pedig semmit nem csináltam,csak én is csendesebb vagyok és ez nem tetszett nekik:Svagyis azt használták ki,hogy nem tudtam megvédeni magam,mert nem volt elég bátorságom:(.De ha megismer valaki,akkor rájön,hogy amúgy egy kedves és jószivű lány vagyok(nem nagyképűségből mondom,csak mondták már),kedves vagyok általában mindenkivel,csak nehezebben barátkozom:Sés én idén kerültem új suliba....először jó volt,barátkoztam is,de aztán egyre rosszabb,eltávolodtak tőlem a "barátaim" is,akiket szereztem ott.Aztán egyre jobban kezdett elfajulni a dolog,már nem csak kis papirgalacsinok voltak,hanem egyre nagyobbak...én nem mertem anyumnak sem elmondani,mert féltem,hogy nem fog megérteni és azt fogja gondolni,h én vagyok a hibás:(.Szóval ezzel csak azt akartam elmondani,hogy mindent mondj el anyudnak,ha netán rosszabbra fordulna a dolog...és osztályfőnököddel is kéne beszélni,vagy valaki olyannal,aki tud segiteni.Sok kitartást kivánok,remélem rendbejönnek majd a dolgok:).Szerencsére engem már soha nem piszkálnak,osztályfőnököm elintézte vhogy(beszélt velük,vagy nem tudom),de azóta sem szeretek ebbe az osztályba járni:S.Jah,és mégegy jó tanács:védd meg magad,nehogy hagyd magad!!
2010. máj. 31. 16:34
 13/26 anonim ***** válasza:
73%
az előzőt a 16:24-esre értettem:D
2010. máj. 31. 16:35
 14/26 anonim ***** válasza:
72%
gusztustalanok a mai fiatalok,amikor én 15-20 éve suliba jártam nem csináltunk ilyeneket. aki nem volt szimpi,nem szóltunk hozzá,max. beszóltunk neki,de hogy a haját meggyújtani egy lánynak?! szólnod kell az ofődnek,és az anyukád kötelessége,hogy megvédjen. ha ő nem teszi-márpedig nem teszi ezek szerint-akkor keress másik rokont,végső esetben iskolaorvost,gyámügyet. ne hagyd magad.
2010. máj. 31. 16:36
 15/26 anonim ***** válasza:
73%

Anyukád helyében (ha az én lányommal lenne ez) szépen kideriteném a nevét és a lakcímét!

Elöszőr mennék a gyerekhez aztán a szülőkhöz,de ha még ez se használ jöhet az igazgató,ez nem játék.

Bár az én lányom nem éppen halk szavú és visszahúzodó,de

vele is mindig történik valami,nem szeretek belefolyni az ügyeibe,de az ilyenekbe igenis belefolyok és ha komolyabb bajod esik milesz?

Megijedsz kapsz egyet a fejeddel már ég a ruhád is aztán..

Hány éves vagy?

Hanyadikos?

És ha te tényleg! nem tettél semmit a viselkedés kiváltás 'érdekében' akkor elbeszélgethetnél édesanyáddal,hogy másik iskolába menny,főleg ha te is akarod amit megértenék,hanyadikos vagy?

2010. máj. 31. 16:49
 16/26 A kérdező kommentje:
9.-es. Már beszéltem a szüleimről az iskolaváltásról,de azt mondták legyek erős,a menekülés nem megoldás.
2010. máj. 31. 16:55
 17/26 anonim ***** válasza:
73%

ma 16:49

Miaz,hogy legyél erős?

Bocsáss meg nem szídom a szüleid semmi jogom főleg így láthatlanban meghát lehet,hogy én vagyok rossz szülő,de elmondom a véleményem,ha durva ha nem.

Szerintem nekik sem tetszene ha a munkahelyükön a hajukat gyűjtogatnák,meg senki nem szólna hozzájuk és magányosak lennének,persze az más,de neked ezeknek az éveknek kéne a legszebbeknek lenni és nem várni,hogy legyen már vége.

Emlékszem még mikor gimnazista voltam mennyi baromságot műveltünk és nagy buli volt,szeretném ha a lányomnak is ilyen lennének ezek az évek (persze néhány dolog kihagyásával :).

Nem értem a szüleid.

Most 9.es vagy még tudnál iskolát váltani,mert ha msot lennél végzős akkor még oké húzzd ki ezt az 1 árvácska évet,de még 3 év aminek nem félelemben kéne tellnie.

Sehogy sem tudsz a szüleidre hatni?

És te megoldásnak találnád az iskola váltást?Vagy mit gondolsz erről az egészről?ŐSZINTÉN írj le mindent senkise tudja kivagy és a szüleid se látják.

2010. máj. 31. 17:15
 18/26 A kérdező kommentje:
Őszintén? Őszintén szólva próbálok mindenkivel rendes lenni,segítek ha megkérnek,nem szólok be,mert nem érzem helyesnek a bosszúállást,még ha csak triviális dolgokról is van szó. Hétfő reggel meghalok lelkiekben,pénteken feltámadok,hétvégénként élek két napot a barátaimmal,és a következő iskolai napon úgy megyek be,hogy istenem,fog-e ma történni velem valami,és súlyos lesz-e. Ha érzem hogy valahol nincs rám szükség,akkor nem akaszkodok rá az emberekre,elvagyok egyedül,bár nem olyan jó,de ez még oké. De ha még egyedül is vagyok,ráadásul fizikailag és lelkileg is bántanak,az még az én "hát lehet hasogatni a hátán" természetemet is kikészíti. Idegileg kezdek összeomlani,ha otthon vagyok a semmitől elbőgöm magam,gondolom hogy kiadjam a felgyülemlett feszültséget. Szeretnék iskolát váltani,de a baj az hogy a városomban minden suli teli van rosszindulatú emberekkel,és koleszba meg nem hiszem hogy engednének a szüleim.
2010. máj. 31. 17:29
 19/26 anonim ***** válasza:
A 16:24-es vagyok.Ha 9.-es vagy,szerintem is még most lenne a legjobb sulit váltani.Én is gondolkoztam rajta,bár nem tudom...talán maradok a mostani sulimban,bár nem szeretek oda járni..Én tudom,milyen szar,és nagyon sajnállak is:(Amikor engem piszkáltak,én is kikészültem:SSzerencsére nem tartott olyan sokáig,de szar volt nagyon.Én is sokat sirtam:(nekem barátom mondta ezt,hogy nem menekülni kell,mert attól nem lesz jobb...Hát eléggé kiakadtam ezen.Én is úgy gondolom,hogy ennek a 4 évnek jól kéne eltelnie,nem igy...én is azért gondolkozok még mindig azon,h elmegyek máshová.Pedig már nem piszkálnak,de nem szeretem ezt az osztályt...és az a baj,h a legtöbb suliban ilyenek mostanában az emberek:S Ez keserit el engem is:(.Szóval én megértelek,és szerintem beszélj a szüleiddel mindenképpen,hogy ez igy nem megoldás.Még most kéne sulit váltani:S
2010. máj. 31. 19:26
 20/26 anonim ***** válasza:
Mintha a lányomról olvastam volna . Egy másik topikban : "Szülők! Van - e megoldás (komoly a gond : általános végzős )?" - kicsit más , de mégis úgy érzem lehet hogy ez lehet a dolog nyitja ? Ő is csendes , bár barátkozó , segítőkész , stb. mint Te . Hát nem is tudom . Én azt mondanám : válts iskolát !!!
2010. máj. 31. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!