12 vagyok, mutál a hangom, nem korai?
Figyelt kérdés
osztálytársak között az utóbbi pár hónapban olyan a hangom mint egy mennydörgés(xD)2010. máj. 30. 10:16
1/16 anonim válasza:
kicsit:)hát te korán erő típus vagy:) ne baj az, lesz mivel menőzni XD
2/16 anonim válasza:
Nem korai :)
Ne aggódj nem fog leszakadni az ég..
3/16 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. máj. 30. 10:49
4/16 anonim válasza:
öcsém is 12 és ő is ebben a cipőben jár:D Megsúgom a lányok odavannak érte:D Legalábbis a többség.
12 éves öcsémre rá vannak cuppanva a 17 éves barátnőim ,hogy húúha milyen érett hangja van:D Persze nem úgy gondolnak rá mint pasira, de a te korod beli lányoknak is biztosan bejön.
5/16 anonim válasza:
dehogyis:D
osztálytársaim is ennyi idősen kezdtek mutálni,mostanra[1-2 évre rá]nagyjából normális a hangjuk:)
13/L
6/16 anonim válasza:
Engem hülyének néznek miatta. :-o
Bár mondjuk sztem csak irigységből szokták mondani h szar, mert még éretlenek és még mindig cincogi hangjuk van. xD
13/F
7/16 A kérdező kommentje:
Köszi skacok :D XD Ha jobban belegondolok akk igazatok van :D
2010. máj. 31. 15:46
8/16 anonim válasza:
szerintem egy srác felnőtesebbnek tűnik ha mélyebb a hangja az ennyi idős lányok meg nem a korosztályukba hanem inkább kicsivel felette nézelődnek. Szóval még jó hogy oda vannak érte. Szerintem nagyon szexi egy mély fiú hang :D
9/16 anonim válasza:
az jó ha mély,hú de én hallottam már olyan 13-4 éves fiút amikor épp mutált,azt hittem lefordulok a székről nagyon durva hangjuk volt,olyan se nem mély,se nem magas,se nem közepes,na az elég gáz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!