Fontos segits! A többi lent?
Használd a legkomolyabb és legkomorabb arcod és mondd meg neki frankón, hogy a következő hazudozásnak következményei is lesznek. 13 évesen én már tudtam a nemtanulás következményeit, tavaj pedig szembesülnöm kellett vele, hogy a középiskolában sem fogják kegyelemből megadni a kettest. (nem buktam de majdnem).
16/F
Hú, ez kemény! Sokkal szorosabbra kell fűzni a kapcsolatotokat! Tehát nem "csak" ellenőrizni, büntetni, hanem meghallgatni, kérdezni, mi van vele, hogy érzi magát... sokat, nagyon sokat beszélgetni vele!!!
(22/L, anyuka)
Miért...:?Én 6. osztályig kitűnő tanuló voltam,de 7.-kbe új suli>nehéz> félévim 3 lett matekból(többi négyes),régi suliba 5-ös matek),itthon is mindig nekem kell rendet raknom,tesóm koleszos,nappal anya apa dolgozik,de ha rossz jegyet hozok,akkor anyám:A büdös k*rva anyád azt a jó mocsk*sat,meg hogy :"inkább kisszéket csináltam volna"stb..
apu meg azt mondta h ha tudja h cigizik,akkor el sem veszi,mert ha nincs cigi,akkor idegbeteg és mindenkibe beleköt...apa meg mindig dolgozik,ha este 5-kor hazajön a munkából,akkor nekiáll a ház vakolásának hogy szép legyen,este 9.-ig(csak közbe vacsizik) be sem jön,egész nyáron nem megyek sehova,csak max rokonokhoz baranya megyébe 2-3 hétre,de max ha a család 2x elmegy EGYÜTT valahova...:S
A kérdésedre válaszolva nem lehet hogy csak nem meri megmondani,mert fél a büntetéstől?
13/L
Véleményem szerint az a baj, hogy fél tőled.
Meg akar neked felelni, gondolja majd kijavítja vagy az év végibe úgy sem látod.
De ami biztos tart tőled és azért nem mondja el.
Ami fontos ,ne kiabálj vele hanem ülj le vele matekozni vagy keress matektanárt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!