Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Fontos segits! A többi lent?

Fontos segits! A többi lent?

Figyelt kérdés
mit tegyek a lányom álandoan hazudik a jegyeibe ? multkor matekbol 3 1est kapottmatekbol be mentem a suliba és ott szembesültem vele és ez csak egy tantárgy!a lányom 13éves !mit tegyek?fontos?
2010. máj. 26. 17:55
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Beszélgess vele,de ne durván,hanem szépen,nyugodtan.Mást nem tudsz,hátha felfogja hogy ez nem játék,nem vicc a tanulás.
2010. máj. 26. 18:05
 2/7 anonim ***** válasza:
86%

Használd a legkomolyabb és legkomorabb arcod és mondd meg neki frankón, hogy a következő hazudozásnak következményei is lesznek. 13 évesen én már tudtam a nemtanulás következményeit, tavaj pedig szembesülnöm kellett vele, hogy a középiskolában sem fogják kegyelemből megadni a kettest. (nem buktam de majdnem).

16/F

2010. máj. 26. 18:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Hú, ez kemény! Sokkal szorosabbra kell fűzni a kapcsolatotokat! Tehát nem "csak" ellenőrizni, büntetni, hanem meghallgatni, kérdezni, mi van vele, hogy érzi magát... sokat, nagyon sokat beszélgetni vele!!!

(22/L, anyuka)

2010. máj. 26. 22:37
 4/7 anonim válasza:
Én 14 éves vok, de soha nem merném elhazudni a jegyeimet :P szentem nem hatnak az ilyen anya-lánya dumcsik :S én nekem se használna :$ szentem inkább ha van legjobb barátnője vagy közeli barát és azzal beszélni hogy ő beszéjjen vle :) én biztos hallgatnák a bnőmre (:
2010. máj. 28. 14:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Attól még csak rosszabb ha szigorúbb leszel vele mondd meg neki tisztán érthetően hogy ha rossz jegyet kap mondja el mert ha nem és ott derül ki pl szülőin akkor nagyobb baj lesz (na jó azért nem ilyen durván)
2010. máj. 28. 19:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Miért...:?Én 6. osztályig kitűnő tanuló voltam,de 7.-kbe új suli>nehéz> félévim 3 lett matekból(többi négyes),régi suliba 5-ös matek),itthon is mindig nekem kell rendet raknom,tesóm koleszos,nappal anya apa dolgozik,de ha rossz jegyet hozok,akkor anyám:A büdös k*rva anyád azt a jó mocsk*sat,meg hogy :"inkább kisszéket csináltam volna"stb..

apu meg azt mondta h ha tudja h cigizik,akkor el sem veszi,mert ha nincs cigi,akkor idegbeteg és mindenkibe beleköt...apa meg mindig dolgozik,ha este 5-kor hazajön a munkából,akkor nekiáll a ház vakolásának hogy szép legyen,este 9.-ig(csak közbe vacsizik) be sem jön,egész nyáron nem megyek sehova,csak max rokonokhoz baranya megyébe 2-3 hétre,de max ha a család 2x elmegy EGYÜTT valahova...:S

A kérdésedre válaszolva nem lehet hogy csak nem meri megmondani,mert fél a büntetéstől?

13/L

2010. máj. 29. 19:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint az a baj, hogy fél tőled.

Meg akar neked felelni, gondolja majd kijavítja vagy az év végibe úgy sem látod.

De ami biztos tart tőled és azért nem mondja el.

Ami fontos ,ne kiabálj vele hanem ülj le vele matekozni vagy keress matektanárt!

2010. jún. 6. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!