Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Segitsêg! Megőrülök! ;)...

Segitsêg! Megőrülök! ;) mivel kössem le őket?

Figyelt kérdés
Én vigyázok nagynéném 2 gyerekére.4 és 10 évesek.az én fiam 16 hónapos, problémám hogy a 4 éves fiú hiperaktiv és nem áll le csak ha pont jó mese van, veri a nővérét, ugrál, rángatja a fiamat, kiabál, nem tudok mit kitalálni már ès este 9 kor jönnek èrtük...Valaki tud tanácsot adni? 34m2-es a lakás szóval nincs nagy terük sem, de estig tuti ősz lesz a hajam.Meg sem hallja ha ràszólok:(
2011. szept. 3. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:
nem tudtok elmenni játszótérre?vagy dvd-n nézni mesét?
2011. szept. 3. 14:43
 2/5 anonim válasza:

[link]

[link]

Bár még nem vagyok anyuka,de szerintem ezek egész jók :)

2011. szept. 3. 14:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Ahogy elnézem,csak a hiperaktív kisfiúval van a gond. Mozgós játékot játszatok. pl labda ha van,akkor azzal valamilyen feladatot adj neki,vagy építhetne bunkert bútorok és takaró segítségével,vagy szerep játék esetleg? Vagy kimenetnétek a szabadba,had fogócskázzon a két nagy!
2011. szept. 3. 14:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Most értűnk haza a jàtszóról;) de mem fáradt el.....pedig tomboltak.már nagyon elfáradtam:/ meg a fiam is:( most megetetem őket...aztán nemtudom...
2011. szept. 3. 16:28
 5/5 anonim válasza:
Huha, azóta sikerült lenyugtatni?
2023. okt. 22. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!