Megőrülök, mikor lesz már holnap reggel? Laborlelet
Nem tudom, mit tudnátok segíteni, de annyira ideges vagyok, muszáj írnom! Ha valaki tud bátorítani, akkor ne fogja vissza magát!
Az 5 éves kislányom egy ideje fájlalja a lábát, a térdhajlatban mindkettőt. Fut, rohangál, játszik, látszólag kutya baja, de időnként megjegyzi, hogy anya, fáj a lábam. Vagy ha rákérdezek, mindig azt mondja, igen!
Ez az egyik.
A másik, hogy kb 2 hete kis lila pöttyöcskék jelentek meg mindkét fülcimpáján. Nagyon nem foglalkoztam vele, de mikor ezek elmúltak, akkor pedig a combja belső oldalán jelent meg egy kb fél centi átmérőjű kis lilásbarna folt, mintha bevérzés lenne, mintha megpattant volna az ér, és mellette két tűszúrásnyi pötty. Na, itt már bevallom, megijedtem, lábfájás, bevérzés a bőrön....ez a kettő együtt nem tetszett már nekem.....ezért elvittem dokihoz. A folt már alig látszik, a doki megvizsgálta, sehol semmi kórosat nem talált, de azért elküldött (kértem én is) a laborba, ahol vért vettek. Az eredményeket holnap reggel kapjuk meg.
Már majdnem kezdtem elringatni magam, hogy a fenébe is, mi baja lenne, élénk, egész nap rohangál, játszik, csacsog, jó kedvű, nem egy nagy étvágyú, de sose volt nagy evő...annyit emgeszik most is, mint máskor. Nem aluszékony, nem bággyadt, nincs hőemelkedése...stb, stb. Szóval már majdnem elkezdtem megnyugodni, mikor most megint megláttam egy liláspiros pöttyöt rajta, ezúttal a könyökén. Nem tűnik egyértelműen bevérzésnek, de mivel ott ugyebár vastagabb a bőr, lehet, azért nem egyértelmű, mint a combján. Nem ütötte be (mielőtt észrevettem, vagy két órán át asztal mellett játszott, aztán evett, tehát el se igen mozdult az asztal mellől. Szóval nem beütés, nem csípés, akkor mi a bánatos fene????!!!! Annyira ideges vagyok, megőrülök holnap reggelig!!!!!
Kérlek, nyugtassatok meg, hogy semmi de semmi baja nincs a drágámnak, és holnap reggel az fog kiderülni a laboreredményből, hogy MAKKEGÉSZSÉGES!!!!
hát ilyenről még nem hallottam, de majd szorítok nektek hogy ne legyen semmi baj.
majd eszembe lesztek, de majd írd meg az eredményt!!!!
2 kisfiú anyuja
Megnyugtatni sajnos nem tudlak, hiszen fogalmam nincs, mi lehet, összesen annyit tudok javasolni, hogy amikor "erős a tünet", amit látsz, akkor fényképezd le, és a képet vidd az orvoshoz, ha mentek, hogy meg tudd mutatni, ha addigra megint elmúlna.
Nekünk már volt ilyen, hogy a kép alapján tudott diagnosztizálni, mire odaértünk, már a lányomon sem látszott a tünet (másfajta)
Remélem semmi komoly, minden jót Nektek!
Köszi, írok majd.....remélem, csak jókat!!!!!!
Az allergia miatt lehet bevérzés a bőrön? Én alapból hipochonder vagyok, és én a legvadabb, legsúlyosabb betegségnél kezdek. Nem, allergiát senki nem említett, csak mikor mondtam a bevérzést, akkor felpattant a doki, hogy ez komoly dolog, erre mondtam, hogy szeretnék egy beutalót a laborba, erre ő azt mondta, igen, ne várakozzunk, lesz-e valami más tünet, vagy sem.
Teljesen kész vagyok, nagyon sokat bőgtem ma. :-((((((
Kérlek írd le holnap az eredményt. Én is aggódós típus vagyok.
Ha nem fáradékony, éjszaka nem izzad, nem sápadt, szerintem akkor nem lehet nagyon nagy a baj.
Én sejtem, mire gondolsz,de csak azért, mert meglehetősen hipochonder vagyok.. De annál jobb, amikor közölnek valami viszonylag "jelentéktelen" diagnózist!! :)
Csak egy kis nyugtatás, az én esetem:
tavaly bepirosodott a mellem 5 ft-osnyi területen. Alatta éreztem valamit. Neten utánaolvastam a dolognak, gyanús volt a mellrák.. Alig vártam, h nőgyógyhoz menjek. Ott továbbküldött soron kívüli mell uh-ra, de pénteken nem volt ott a doki, aki ezt csinálhatja, így csak hétfőn mentem. Közben az ő lelete alapján szinte már bizonyos voltam a dologban (kötött, 2 cm -es csomó a mellben, stb)A neten az is kiderült, hogy ez ált. rosszindulatú... Nekem se éjjelem, se nappalom nem volt, csak bőgtem, hogy mi lesz a gyerekemmel. Hétfőn uh volt, 1,5 óra várakozás, néhány kemós nő társaságában.. Aztán bent közölték, hogy itt nincs semmi gond, menjek bőrgyógyászhoz. Én 30 éves létemre jelenetet rendeztem, hogy akkor biztos nem vagyok rákos? Ezt megkérdeztem vagy 3x, közben bőgtem..(Egy orvostanhallgató barátnőmm szerint a dokik szeretik az ilyen típusú beteget, mert lehet rajta "szórakozni" :) Hazafele jó nagy borravalót adtam a pékségben. Azért néhány nap múlva még elmentem másik uh-ra is, biztos, ami biztos... Tudom, szörnyű vagyok.. De olyan típus, mint te, aki egyből a legrosszabbra gondol. Szóval fel a fejjel, kíváncsi vagyok a ti jelentéktelen diagnózisotokra - már ha egyáltalán diagnosztizálnak... Ja, és a dokik iszonyat be tudják xaratni az embert, az biztos..
Gondolotok rátok, ismeretlenül is! :) És nyuuugiiiii :)
Nem lesz semmi baj,meglátod!
Legfeljebb kiderül valami apró baj,amit egy pillanat alatt orvosol a doki.
Én sajnos hallottam már ilyen tünetről,lehet hogy te is és azért vagy ennyire megijedve.
De NÁLTAOK EZ NEM FORDULHAT ELŐ,MINDEN RENDBEN LESZ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!