Megőrülök, mikor lesz már holnap reggel? Laborlelet
Nem tudom, mit tudnátok segíteni, de annyira ideges vagyok, muszáj írnom! Ha valaki tud bátorítani, akkor ne fogja vissza magát!
Az 5 éves kislányom egy ideje fájlalja a lábát, a térdhajlatban mindkettőt. Fut, rohangál, játszik, látszólag kutya baja, de időnként megjegyzi, hogy anya, fáj a lábam. Vagy ha rákérdezek, mindig azt mondja, igen!
Ez az egyik.
A másik, hogy kb 2 hete kis lila pöttyöcskék jelentek meg mindkét fülcimpáján. Nagyon nem foglalkoztam vele, de mikor ezek elmúltak, akkor pedig a combja belső oldalán jelent meg egy kb fél centi átmérőjű kis lilásbarna folt, mintha bevérzés lenne, mintha megpattant volna az ér, és mellette két tűszúrásnyi pötty. Na, itt már bevallom, megijedtem, lábfájás, bevérzés a bőrön....ez a kettő együtt nem tetszett már nekem.....ezért elvittem dokihoz. A folt már alig látszik, a doki megvizsgálta, sehol semmi kórosat nem talált, de azért elküldött (kértem én is) a laborba, ahol vért vettek. Az eredményeket holnap reggel kapjuk meg.
Már majdnem kezdtem elringatni magam, hogy a fenébe is, mi baja lenne, élénk, egész nap rohangál, játszik, csacsog, jó kedvű, nem egy nagy étvágyú, de sose volt nagy evő...annyit emgeszik most is, mint máskor. Nem aluszékony, nem bággyadt, nincs hőemelkedése...stb, stb. Szóval már majdnem elkezdtem megnyugodni, mikor most megint megláttam egy liláspiros pöttyöt rajta, ezúttal a könyökén. Nem tűnik egyértelműen bevérzésnek, de mivel ott ugyebár vastagabb a bőr, lehet, azért nem egyértelmű, mint a combján. Nem ütötte be (mielőtt észrevettem, vagy két órán át asztal mellett játszott, aztán evett, tehát el se igen mozdult az asztal mellől. Szóval nem beütés, nem csípés, akkor mi a bánatos fene????!!!! Annyira ideges vagyok, megőrülök holnap reggelig!!!!!
Kérlek, nyugtassatok meg, hogy semmi de semmi baja nincs a drágámnak, és holnap reggel az fog kiderülni a laboreredményből, hogy MAKKEGÉSZSÉGES!!!!
Örülök,hogy minden rendben!Esetleg nem nőtt hirtelen nagyot?Attól is fájhatnak ízületek.
Minden jót a továbbiakban!
Én is nagyon várom mit mondott neked a doki,remélem nem lessz semmi gond.
Nekem is van egy 5 éves lányom,átérzem az aggodalmadat.
3 gyerekes anyuci
Sziasztok! De aranyosak vagytok!!!!!!! :-)
Annyit mondott a doki, hogy a vas az alsó határon van, és ezért a nyári szünetre az a házi feladatunk, hogy nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt etessek a lányommal, vaskészítmény felírását nem tartja indokoltnak.
Másról végülis nem volt szó, ő is azt mondta, egyébként jók az eredmények, nyugodjak meg! :-)))
Köszönöm mindenkinek, aki gondolt ránk!!!!
De jó, örülök!
Ismerős a dolog, mert nálunk is volt egy pár nap, mikor majd megőrültem, hogy nagyon beteg-e az akkor 10 hetes csecsemőnk.
Kórházi több napos kivizsgáláson vettünk részt. Minden volt... vérvételek, genetikai vizsgálatok, koponya vizsgálatok, ortopédia, VEP stb.
Aztán visszahívtak MRI-re, akkor altatták is az akkor már 4 hónaposomat. Felőrölt minden idegszálamat a várakozás...
Ráadásul kutakodtam interneten, és minden rosszat beképzeltem...
Aztán végül is minden negatív lett, sok hűhó semmiért.
A probléma pedig lassan, gyógytornászok, gyógypedagógusok segítségével megoldódott.
Remélem, több ilyet nem kell átélnünk. Minden jót kívánok nektek!
Én mondjuk nem leukémiára gondoltam volna a pöttyös bevérzésekből, hanem agyhártyagyulladásra. Sajnos a húgomnak 20 évvel ezelőtt így kezdődött.:( Eleven volt ő is, talán nála rosszabb gyereket soha nem láttam. Sokszor ok nélkül fájtak a lábai, beütés szerű foltjai keletkeztek, néha pár pötty a testén. Akkor még nem volt igazán ismert ez a betegség, neki nagyon eldurvult, úgy hogy egyik reggelre az egész teste tele lett tűszúrásszerű bevérzésekkel, rohantak vele a dokihoz, onnan már rohammentő vitte tovább a kórházba, mert csillapíthatatlan orrvérzése lett. Szerencsére ma már jól van, de akkor hetekig nem mertek semmit sem mondani, hogy mi lesz a végkimenetele ennek a betegségnek. Talán ő is annak köszönheti az életét, hogy nem hagyta el magát, nagy betegen is csak a rosszaságok jártak a kis buksijában. Ez adott erőt anyuéknak is. Arra is, hogy agyhártyagyulladás volt, 5 évvel később derült fény, amikor már többet tudtak erről a betegségről. Nem ijesztgetni akarok, csak leírtam a mi esetünket. Nagyon rossz napokat éltünk akkor meg.:(
Tudom, hogy ezért kapok pár lepontozást, mert leírtam, mi történt, de vállalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!