Megőrülök, mikor lesz már holnap reggel? Laborlelet
Nem tudom, mit tudnátok segíteni, de annyira ideges vagyok, muszáj írnom! Ha valaki tud bátorítani, akkor ne fogja vissza magát!
Az 5 éves kislányom egy ideje fájlalja a lábát, a térdhajlatban mindkettőt. Fut, rohangál, játszik, látszólag kutya baja, de időnként megjegyzi, hogy anya, fáj a lábam. Vagy ha rákérdezek, mindig azt mondja, igen!
Ez az egyik.
A másik, hogy kb 2 hete kis lila pöttyöcskék jelentek meg mindkét fülcimpáján. Nagyon nem foglalkoztam vele, de mikor ezek elmúltak, akkor pedig a combja belső oldalán jelent meg egy kb fél centi átmérőjű kis lilásbarna folt, mintha bevérzés lenne, mintha megpattant volna az ér, és mellette két tűszúrásnyi pötty. Na, itt már bevallom, megijedtem, lábfájás, bevérzés a bőrön....ez a kettő együtt nem tetszett már nekem.....ezért elvittem dokihoz. A folt már alig látszik, a doki megvizsgálta, sehol semmi kórosat nem talált, de azért elküldött (kértem én is) a laborba, ahol vért vettek. Az eredményeket holnap reggel kapjuk meg.
Már majdnem kezdtem elringatni magam, hogy a fenébe is, mi baja lenne, élénk, egész nap rohangál, játszik, csacsog, jó kedvű, nem egy nagy étvágyú, de sose volt nagy evő...annyit emgeszik most is, mint máskor. Nem aluszékony, nem bággyadt, nincs hőemelkedése...stb, stb. Szóval már majdnem elkezdtem megnyugodni, mikor most megint megláttam egy liláspiros pöttyöt rajta, ezúttal a könyökén. Nem tűnik egyértelműen bevérzésnek, de mivel ott ugyebár vastagabb a bőr, lehet, azért nem egyértelmű, mint a combján. Nem ütötte be (mielőtt észrevettem, vagy két órán át asztal mellett játszott, aztán evett, tehát el se igen mozdult az asztal mellől. Szóval nem beütés, nem csípés, akkor mi a bánatos fene????!!!! Annyira ideges vagyok, megőrülök holnap reggelig!!!!!
Kérlek, nyugtassatok meg, hogy semmi de semmi baja nincs a drágámnak, és holnap reggel az fog kiderülni a laboreredményből, hogy MAKKEGÉSZSÉGES!!!!
21:20-as vagyok. Én is aggódom már hetek óta, hogy a kisfiamnak a koponyáját meg kell -e újból műteni. Pénteken rtg-zik a koponyáját, jövőhét pénteken visszük az eredményt a Professzorhoz.
Neki becsontosodott a kutacsa, 10 napos intenzív osztály 7 hónapos korában. Lehetséges, hogy most újból kell műteni.
Teljesen átérzem azt, amit érzel.
Nekem napok óta hasmenésem van, tiszta ideg vagyok. 2,5 éves.
Ráadásul műtét esetén én nem is tudok vele lenni végig - fogni a kezét, mert van egy 3,5 hónapos kislányunk is.
Ezt csak azért írtam le, mert én éppúgy aggódom, mint most Te.
Reméljük a legjobbakat.
Szorítok értetek!Nekem 2 éves múlt a lányom,úgyhogy el tudom képzelni az aggódásod!Bármit megtennék érte,hogy semmi baja ne legyen!
Írj majd!Biztosan nem lesz semmi komoly!!!!
Drága lányok (és fiúk, ha vannak)!!!!
Meghozta reggel a férjem a laborleletet, ÉS NINCS EGYETLEN CSILLAG SEM BENNE, tehát feltételezem, hogy rendben van minden. Dokihoz csak délben tudok menni, tehát az ő véleményét még nem hallottam, de ezután már nagyon bizakodó vagyok. Bár a nagy kő még nem gurult le, annyira feltúráztam magam, hogy most még nem tudok megkönnyebbülni.
Sok értéket vizsgáltak, vérsüllyedést, crp-t, vasat, fehérvérsejtet, vörösvérsejtet....stb....és hála a jó égnek nincs csillagozva sehol!
Nagyon-nagyon köszönöm nektek, hogy itt voltatok és gondoltatok ránk, és biztattatok, nagyon sokat jelentett!!!
Kedves 22:04-es, hogyhogy becsontosodott a kutacsa? Idő előtt záródott? Mitől??? Engem meg mindig azzal riogattak a dokik, hogy elég nagy mindkét gyerekem kutacsa. A kicsi fiam 20 hónapos, és még jó hüvelykujjbegynyi neki.
Nagyon drukkolok, hogy minden jól alakuljon nálatok, és ne legyen szükség újabb műtétre!!!!!!!!!!!!!! Megírod majd, ha kiderül, kell-e műteni?
Az idegi hasmenés (és főleg hányás) ismerős :-((( én is ledobtam 3 kilót az elmúlt napokban.
Nagyon szorítok neked, hogy minden rendben legyen!!!!
Nagyon örülök hogy semmi gond!
Amúgy leukémiára gondoltál? Én is szörnyű vagyok. Ha a gyerek eltüsszenti magát, már tiszta iged vagyok. Nekünk is volt éjjeli lábfájás, de sírva ébredt. Én persze rögtön csontrákra gyanakodtam. Szörnyű ez.
Arra.....jaj, rágondolni is borzalom....
Igen, én is megijedek egy szúnyogcsípéstől is :-((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!