Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti hogy reagálnátok,...

Szülők! Ti hogy reagálnátok, ha a 16 éves lányotok azt mondaná, hogy biszexuális?

Figyelt kérdés
2017. szept. 1. 19:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
21%

Megkérdezném, hogy hogy jutott erre a következtetésre?

Még az is korai, hogy hetero módon igazán megélje a szexualitását (mert az nem egyenlő a szüzesség elvesztésével).

Fura, hogy már tovább is lépett.

Ha homoszexuálisnak érezné magát, azt jobban elhinném.

De a bi-séget nem. Csapongás, útkeresés, bizonytalan személyiség.

2017. szept. 1. 23:14
 12/28 anonim ***** válasza:
47%

Oké....

Utolsónak mondanám,hogy a nők nagy többsége biszexuális.

Ez szimpla pszichológiai tény.

Egy heteró férfi soha nem néz meg úgy egy másik férfi testet vagy alakít ki oylan intim viszonyt egy másik férfival,mint egy nő egy nőtársával.

2017. szept. 2. 00:33
 13/28 anonim ***** válasza:
18%
Na persze. Nőként ezt szimpla baromságnak tartom.
2017. szept. 2. 06:46
 14/28 anonim ***** válasza:
86%
Mint szülő örülnék nagyon, azért mert volt bátorsága elém állni és elmondani, őszinte lenni velem szemben, és azért valljuk be, nem kis dolog ezt a témát felvezetni a család előtt. Mint anyatigris félteném, óvni szeretném, mert tudom, hogy sokan ítélkeznek efölött, bántsák a 'más' embereket (s itt most nem csak a biszexualitást értem, hanem minden olyan egyéb dolgok ami eltér a megszokottól, idegenebb, különcebb). Majd elgondolkodnék rajta, hogy lehet, hogy csak egy fellángolás. De! Semmilyen esetben sem vezetgetném afelé ami szerintem a jó. Az ő élete, az ő teste, az ő döntései és érzései, én nem rendelkezhetek fölötte, csak óvhatom, taníthatom és reménykedhetek benne, hogy a számára legjobb utat válassza itt és az élet más helyzeteiben.
2017. szept. 2. 08:50
 15/28 anonim ***** válasza:
5%
Az a legundorítóbb, amikor nem tudja, hogy mit akar magában érezni.
2017. szept. 2. 16:02
 16/28 anonim válasza:
85%

Most azért hozzászólnék a dolgokhoz, ha megengedik kedves szülők. :D

15 éves BISZEX lány vagyok (nem, ez nem betegség, nem, nem növöm ki és nem, nem vagyok bizonytalan sem a dologban)

Csak azt szeretném elmondani, hogy képzeljék magukat a gyerekük helyzetében. Ez a téma nem kis energiával jár, nagyon sok ébren töltött éjszaka, mély pontok és elkeseredettség van mögötte, arról nem is beszélve, hogy ezt mind egy fiatal gyerek éli át. Az egészben a legszomorúbb meg az, hogy nem tudjuk kinek elmondani, tanácsot kérni, vagy csak kiönteni a szívünket. Azt mondják, hogy a család mindig ott lesz neked és kiderül, hogy egy ilyen helyzetben, (a szerelem elég meghatározó dolog) mégsem fog neked segíteni.

Tegyük fel, a gyerekeitek napokat készülnek arra, hogy elmondjanak nektek egy ilyen dolgot és remélik, hogy bennetek megbízhatnak, hiszen titeket ismernek a legjobban és mi lesz a vége?

Az anyuka többet nézett ki belőlle, meg "majd elmúlik", "ANIMET IS NÉZETT" (és??) meg hasonlók.

A saját gyerekeiteket hagyjátok cserben?

Ez engem nagyon elszomorít. Ez természetesen a saját véleményem.

És hozzátenném, hogy attól még, hogy 15 éves vagyok, még lehetnek önálló, talpraesett véleményeim.

2017. szept. 2. 16:17
 17/28 anonim ***** válasza:
67%
Semmit. Ettől nem lesz rosszabb ember.
2017. szept. 2. 16:48
 18/28 anonim válasza:
71%
Lelkileg a legsérülékenyebb időszakban van, a serdülőkor az ember életében az egyik legnehezebb időszak. Annak is aki megéli, és annak is, aki mellette van. Szuper, hogy bizalommal fordul a családhoz, de azzal szerintem, hogy ezt megosztotta veletek tudat alatt a bizonytalanságát is elétek tárta. A legfontosabb, hogy ez a meghitt, bizalmas légkör fennmaradjon, hogy mindig tudjatok a problémáiról.
2017. szept. 2. 20:26
 19/28 anonim válasza:
100%
Azt nem értem hogy hogy kerdezhet ilyet egy szülő hogy lehet ilyen kegyetlen??
2017. szept. 3. 17:32
 20/28 A kérdező kommentje:
#19 Nem a szülő vagyok, hanem a 16 éves lány.
2017. szept. 4. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!