Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, ti hogy reagálnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogy reagálnátok ha a pasitok bevallaná hogy biszexuális?

Figyelt kérdés
2016. nov. 18. 11:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Sehogy, én is az vagyok. Amíg nem csal meg nem számít,ha meg igen,mindegy,hogy lánnyal,vagy fiúval teszi, mehet... Amúgy jó lenne már megérteni,hogy bi nek lenni nem azt jelenti,hogy fűvel-fával kamatyolni!
2016. nov. 18. 12:15
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Elméletben nem zavar, gyakorlatban nem tudom. Elítélni semmiképpen nem ítélném el érte. Jó neki, több mindenkiből válogathat.
2016. nov. 18. 12:17
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Feltehetően meglepődnék, de nem zavarna. Valószínűleg kíváncsiságból kifaggatnám a pasis kapcsolatairól, már ha volt olyan.
2016. nov. 18. 12:43
 4/12 anonim ***** válasza:
2%
Engem zavarna. Szerintem ennek nem a kapcsolat közben kell kiderülnie, hanem már az elején tisztázni kell. Én tuti nem lennék boldog, ha x év után mondaná el.
2016. nov. 18. 12:48
 5/12 anonim ***** válasza:
76%

#1 Alapvetően én úgy gondolom, hogy a biszexuálisok és köztünk heterók között az a különbség, hogy ők mindkét nemhez vonzódnak.

Aztán, amikor itt gyakorin olyanokat olvasok, hogy egy komoly kapcsolatban csak azért mert valaki bi, már megengedhető, hogy a pasija mellett még összejárjon szexelni egy nővel, csak azért, mert az más érzés, és hiányzik neki... Ez nem indok egy megcsalásra. De javíts ki, ha tévedek. Ez alapján úgy gondolom, nem csak a heterók, de némely biszexek fejében sem tiszta ez a dolog...

2016. nov. 18. 13:08
 6/12 anonim ***** válasza:
85%

Nem zavarna.Benne lennék 3-asban is még egy fiúval,de ha ő nem akarná azt is tiszteletben tartanám.

19/L

2016. nov. 18. 13:18
 7/12 anonim ***** válasza:
91%
Sehogy,én is az vagyok.
2016. nov. 18. 14:19
 8/12 anonim ***** válasza:
23%

Zavarna. Jöhet a 0%-os lepontozás, de én nem tudnék férfiként tekinteni olyan srácra, akinek volt már a hátsójában vagy a szájában másik ember farka.

Akkor már jobb ha ez inkább örök titok marad

22/L

2016. nov. 18. 16:40
 9/12 anonim ***** válasza:
85%
Örülnék neki. Remálném, hogy passzív, vagy uni, h hogy megdughassam.
2016. nov. 18. 17:06
 10/12 anonim ***** válasza:
9%
Azonnal elzavarnám és szakítanék vele.
2016. nov. 18. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!