Honnan tudom, hogy szeret-e a barátom?
Figyelt kérdés
14éves vagyok a barátom 17 éves nekem ő az első kapcsim,neki a sokadik.soha nem volt még ennyi ideig lánnyal (fél év)csak pár hétig.Én nagyon szeretem.Tegnap mondott egy furcsát,hogy szeretlek de bizonyos dolgokat nem szeretk benned,és ezen változtass.Ha megakar változtatni szeret?Azon kéne változtanom hogy "ne éljem az életét"ne mindig vele foglalkozzak,ne hivogassam örökké(napi egy max)ő ugyanis még szeretne élni is,De én vagyok neki a legfontosabb állitólag.Amúgy fűvezik,a a barátaival,és oylankor ők a legfontosabbak.Öszzevissza beszél sokszor nem is értem őt.Okozhat iylet a fű?Pl.megkérdezték szerelmes belém?Aztmondja nem!Utána de csak bizonyos dolgokat nmem szeret bennemAzt szereti hogy kedves vagyok,hű,mindig mellette állok,és hogy majd jó any aleszek.Ezek oylan furán ahngzanak mert mintha csak azt szeretné benem ami neki jó,nem?De ezt full beállva mondta.Oylankor őszeinte az ember?Vagy tisztán?tisztán sokkal aranyosabb éa akkor mindenemet szerti stb.Bocs aa hosszas leirásért.Segitsetek!Vele maradjak?Nekem nagyon fontos (a korom ellenére)ő!!!2010. máj. 24. 23:17
11/14 anonim válasza:
Szerintem itt valami nem stimmel vele...:/
12/14 A kérdező kommentje:
volt valami már igen,amúgy nekem még a kezemet is csak ő fogta meg:)Igen én is igy látom hogy valami nem stim.De ne gondola senmii hogy másik csaj akkor legalább tudnám mivan de nem trengeteget hallom a haveroktól mikor hol van éppen bátyámék szinte mindig nála lógnak!
2010. máj. 25. 22:48
13/14 anonim válasza:
"Fiam, ha tudni akarod, hogy tényleg szeret-e a lány, akkor húzd a fejetekre a közös takarót és fingj be alá egy nagyot és mondd neki, hogy ha szeret, ottmarad!" :D
14/14 A kérdező kommentje:
:D
2010. máj. 31. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!