Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A barátom egy másik lányt...

A barátom egy másik lányt szeret. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a barátom egy másik lányba szerelmes. Lassan egy éve vagyunk együtt, és most jelentette be, hogy már akkor is szerette mikor még nem voltunk együtt csak akkor nem alakultak úgy a dolgaik, hogy összejöjjenek. Azt mondta hogy a lány nem tud róla, hogy ő szereti, de szerintem a a lány is akar tőle valamit. Ti mit tennétek a helyemben?
2011. febr. 11. 18:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Bármennyire is fájna, elengedném a barátomat, lehet, hogy egymásnak teremtette üket a Jóisten.

Te is valószínűleg megfogod majd találni az igazi szerelmet!

Sok ikert!

2011. febr. 11. 18:53
 2/8 anonim ***** válasza:

Elnézést.

sikert*

2011. febr. 11. 18:54
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Ez nem lehet kérdés.

A barátod bevallotta (nem tudni, miért, milyen előzménnyel), hogy más lányt szeret.

Legyen benned annyi büszkeség, nem leszel pótlék, amíg nem tudnak összejönni.

Ha kidobod, talán még rájöhet, hogy mégis téged szeret.

Ha nem akarja magát visszakönyörögni, akkor nem is szeretett.

2011. febr. 11. 18:55
 4/8 A kérdező kommentje:
tudom, hogy vele akar lenni..mert elmondta, de azt mondta, hogy nem akar megbántani és kidobni..és én szeretem őt nagyon..:( és nem tudom csak úgy elhagyni..és tudom, hogyha szakítanánk nem keresne..mert azt a másik lányt szereti.
2011. febr. 11. 19:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért nagyon érdekes.Már akkor is azt a lányt szerette, amikor ti összejöttetek. Tehát ez egy tipikus ló nincs jó a szamár is szituáció. Ez eléggé megalázó. Jó kis duma, nem akar megbántani..haha. akkor miért mondta el. Ha nem akart volna bántani(akár szándékosan, akár nem), akkor nem kezdett volna veled kapcsolatot, mikor tudta, mást szeret. ez gerinctelen. Ettől szerintem többet érdemelsz. ezek szerint egy éven keresztül hazudott neked, átvert, és ezek után vele akarsz maradni? Legyen benned egy kis tartás! szedd össze magad és távozz emelt fővel, mert meg sem érdemli, hogy egyáltalán ránézz.
2011. febr. 11. 20:11
 6/8 anonim ***** válasza:
59%

Nagyon rendes a barátod, hogy ilyen tapintatos..

De azért ha belegondolsz, elég gáz, hogy egy srác szánalomból marad veled..

Ezek szerint nem ő az igazi. De ez nem baj. Jön majd.. :)

Pár hét alatt kihevered. És majd ha készen állsz, jön egy fiú, aki lehet hogy tiszta szívéből fog majd szeretni.. :)

Szerintem, ha te lennél a fiú helyében, azzal lennél, akibe szerelmes vagy.. ne várd, hogy veled maradjon, ha mást szeret..

13L

2011. febr. 11. 21:29
 7/8 A kérdező kommentje:
meg mondtam neki, hogy szeressen ki abból a lányból és akkor vele maradok, erre ő annyit mondott, hogy a szívét nem ő irányítja.. én pedig reménykedek abban, hogy kiszeret belőle..bár ha majd egy év alatt nem ment neki, nem tudom most hogy fog sikerülni..(: én szeretem őt :(
2011. febr. 12. 12:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát hallod én ott vertem volna képen.. és lehet hogy srvaa de elfutottam volna.. többet nem tudnék a szemébe nézni..

szerintem dobd ki.. és "távozz emelt fővel"..

aztán majd mesélj..

2011. márc. 21. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!