Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Honnan tudom, hogy szeret-e a...

Honnan tudom, hogy szeret-e a barátom?

Figyelt kérdés
14éves vagyok a barátom 17 éves nekem ő az első kapcsim,neki a sokadik.soha nem volt még ennyi ideig lánnyal (fél év)csak pár hétig.Én nagyon szeretem.Tegnap mondott egy furcsát,hogy szeretlek de bizonyos dolgokat nem szeretk benned,és ezen változtass.Ha megakar változtatni szeret?Azon kéne változtanom hogy "ne éljem az életét"ne mindig vele foglalkozzak,ne hivogassam örökké(napi egy max)ő ugyanis még szeretne élni is,De én vagyok neki a legfontosabb állitólag.Amúgy fűvezik,a a barátaival,és oylankor ők a legfontosabbak.Öszzevissza beszél sokszor nem is értem őt.Okozhat iylet a fű?Pl.megkérdezték szerelmes belém?Aztmondja nem!Utána de csak bizonyos dolgokat nmem szeret bennemAzt szereti hogy kedves vagyok,hű,mindig mellette állok,és hogy majd jó any aleszek.Ezek oylan furán ahngzanak mert mintha csak azt szeretné benem ami neki jó,nem?De ezt full beállva mondta.Oylankor őszeinte az ember?Vagy tisztán?tisztán sokkal aranyosabb éa akkor mindenemet szerti stb.Bocs aa hosszas leirásért.Segitsetek!Vele maradjak?Nekem nagyon fontos (a korom ellenére)ő!!!
2010. máj. 24. 23:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%

Hát az tuti,hogy nem vele fogod leélni az életedet...

Majd rá fogsz jönni,amikor majd lesz egy komoly kapcsolatod,ott meg se fordulnak ilyen dolgok a fejedben,mert teljesen egyértelmű lesz,hogy Te vagy neki a legfontosabb a világon... Amikor az ember szerelmes(mint Te) hajlamos szebbnek látni a dolgokat,és bemagyarázni magának,hogy jó ezt meg azt mondta,de attól még tutira szeret mert ezt is meg azt is mondta.

És még egy jó tanács!Soha ne kérdezz rá egy pasinál,hogy szeret-e,ne erőltesd ezt a témát... Ha igen,úgyis fogja mondani,de ami még fontosabb,érezni is fogod.

2010. máj. 24. 23:36
 2/14 A kérdező kommentje:
Na ez az !Én úgy éreztem abszolút,és ahogyan rámnézett is vagyis rámnézz mki aztmondta látszik rajta!Nem én kérdeztem nekem magától mondogatta ha mondta !Egy ismerősünk közös barát kérdezte meg szerelme se belém erre ő igyen de..mondta nincs de erre nem hagyta szóhotz jutni csak igen vagy nem ő :nem!erre az imnik elém hozta monndd most neki.és mondta nem sezretlek!Utána rá két percre hogy ez nem igy avn csak nem tudta elmagyarázni,hogy ő igenis szeret szerelemmel szeret de vannak bizonyos dolgok amiket nem szeret bennem.Na ez ami nekem értehetlen.Merta kettő hogy nem szeretek valakit vagy vannak dolgok mit nem szeretk benne nem ugyanaz.Az idő persze sok mindenent mególd hallottam oylat is ki nem is meléxik az első szrelmére már szinte,vannak ki sok éve együtt.Én abszolút úgyérzem hogy angyon szeretm és akarom őt,de ze elbizonytalanitott kissé.ettől függetlenül sook oyan lépése volt már felém mi azt igazolta hogy szert!Mosta kkor nem stimmel nála valami?Nem értem komoylan!
2010. máj. 24. 23:53
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
Ez a változtass duma elég gyanús :( Szerintem nem szerelmes beléd sajnos :( Bár ahogy olvasom, jobb neked igy, keress inkább valaki kedvesebbet, odaadóbbat :) Sok sikert!
2010. máj. 25. 00:18
 4/14 A kérdező kommentje:
utána meg zokogot a vállamon:(
2010. máj. 25. 01:36
 5/14 A kérdező kommentje:
nem értem az egésezt am köszi a válaszokat!
2010. máj. 25. 01:37
 6/14 anonim válasza:
78%

Te még nagyon fiatal vagy! A barátod füvezik és még csak 17, akkor mi lesz később? Drog, különféle tabletták? Majd téged is belefog vinni! Szerintem ez nem hiányzik sem neked sem a szüleidnek! Szerintem ébredj fel kicsi lány! Nem hiányzik neked ez a fiú, mert a későbbiekben nagyobb gond lesz vele! Arra gondoltál már, hogy azért hívd napi egyszer telón, mert lehet hogy másik csajjal van és fél hogy lebukik valamelyik oldalt?! Szerintem vannak nála ezerszer normálisabb fiúk + fiatal vagy ne kötelezd még annyira el magad! Járjatok szórakozni barátnőkkel, barátokkal, de csak kulturált ember módjára és megfelelő helyre, nem pedig valami drogtanyára!

É ennyit tudtam hozzáfűzni a többi a TE dolgod! Minden esetre Sok Sikert!

2010. máj. 25. 06:48
 7/14 A kérdező kommentje:
köszi igazad van!Azt semmiesetre sem engedném hogy belevigyen nem is próbálta hozzáteszem annál sztem jobabn is tart a következményektől szüleimmmel jóban van bátyám barátja.
2010. máj. 25. 14:41
 8/14 anonim ***** válasza:
78%

Szia! Bár én ezt innen nem tudom eldönteni, meg hogyan is tudnám más pontosan mit érez (főleg olyasvalaki, akit nem is ismerek), de a jelekből azt szűrtem le, hogy azért annyira nem szerethet téged ez a srác.

Nem azt mondom, hogy egyáltalán nem szeret, de szerelemmel biztosan nem.

Ha szerelmesek vagyunk, fel sem tűnik a másikban, mik a hibái.

Pontosabban tisztában vagyunk vele mik a hibái, de cseppet sem érdekel minket, mert nem azok ellenére szeretjük a másikat, hanem azokkal együtt.

Az már régen rossz, ha egy kapcsolatban az egyik fél elvárja a másiktól, hogy változzon meg.

Az én barátomnak is vannak dolgai, amik néha zavarnak és idegesítenek, ezt ha dühös vagyok, szóvá is teszem, de soha nem várnám el tőle, hogy másképpen viselkedjen, mint ami ő, és főleg nem érzem úgy, hogy emiatt kevésbé szeretem.

A lényeg a tolerancia. Ez nagyon fontos egy kapcsolatban, hiszen senki nem tökéletes, és úgy gondolom, nincs tökéletesen összeillő pár, akik mindent szeretnek a másikban. De az hogy valamit nem szeretek a másikban SOHA nem kérdőjelezheti meg azt, hogy szeretem e őt magát.

Persze mindig van egy természetes "idomulás" a másikhoz, de ennek nem szabad kényszerre történnie.

Bocsi, lehet, hogy zavaros :).

A lényeg, hogy ne fűzz sok reményt ehhez a kapcsolathoz (szerintem), mert ha már azon pörög, mit nem szeret benned, az régen el van szúrva.

De nem a te hibád, egyszerűen még ős is éretlen és nem tudja mit is akar, nem áll készen egy komoly kapcsolatra. Én például ismerek egy srácot, aki 22 éves korára jutott el oda, hogy képes normális párkapcsolatban élni, addig ő is hasonlóan viselkedett: bizonytalankodott, nem bírta elviselni a másikban azokat a dolgokat, amik nem tetszettek neki stb. Erről senki nem tehet, de sajnos ez van, 14 évesen még te is nagyon fiatal vagy, járj el a barátaiddal, ismerkedj és találni fogsz valakit, aki illik hozzád és készen áll.

L/23

2010. máj. 25. 15:14
 9/14 A kérdező kommentje:
jöszönöm a váalszodat!!!:)Remélem azért még lehet valami közös jövőnk,mert most beszéltem barátainnkkal és ők azt mondták,hogy egyik piilllantban velem alarja leélni az életét,másik pillanatban meg úgy gondolja hogy bulizgatni akar még stb.Gomdolom perzse hogy még éretlen nyilván én is az vagyok:)De tudom hogy szeretem!Az a hihetetlen az egészben,hogy teljesen úgy nézz rám úgy érint meg úgy csókol volt rá pl hogy etetett:)mint aki nagyon szeret aztán jön ez a dolog mikor semmihez semmi kedve és úgyérzem sehova se kiván:(sztem a szer hatása vagy fű magyarúl nála ezt hozza ki,nem is örülök neki.Pl mostmár igérte hogy abbahagyja,sőt 2éves korától rágjaa körmét szóvá tettem és már nem legalábbis nagyjából leszokott:)tudom ezek nem nagy dolgok de valami azért:)Igaz ha szeretünk mindent kell szeretnia másikban de mintha rosszul fejezte volna ki magát,olyan össze vissza beszélt!Mindenesetre most kkiifog derülni mert én nem hivom sem msn,sem semmi és ha jön majd jön ha nem akkor ennyi bármenynire is fájni fog:(Van időnk bőven,hogy alakuljon a dolog.A ki ezt csinálja am mit ő az már éppen elég ahhoz hogy nekem fájjon mert bizony sok történetet hallottam hogy olyankor teljesen mások és a másik pedig kissé nehezen veszi apillanatnyi hangulatváltozásait.szeretném a ha abbahagyná,olyan rossz volt látni ahogyan zokogott a vállamon !
2010. máj. 25. 17:39
 10/14 anonim válasza:
72%
Kerdezhetek valamit? Volt koztetek valami?
2010. máj. 25. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!