Honnan tudom, hogy szeret-e a barátom?
Hát az tuti,hogy nem vele fogod leélni az életedet...
Majd rá fogsz jönni,amikor majd lesz egy komoly kapcsolatod,ott meg se fordulnak ilyen dolgok a fejedben,mert teljesen egyértelmű lesz,hogy Te vagy neki a legfontosabb a világon... Amikor az ember szerelmes(mint Te) hajlamos szebbnek látni a dolgokat,és bemagyarázni magának,hogy jó ezt meg azt mondta,de attól még tutira szeret mert ezt is meg azt is mondta.
És még egy jó tanács!Soha ne kérdezz rá egy pasinál,hogy szeret-e,ne erőltesd ezt a témát... Ha igen,úgyis fogja mondani,de ami még fontosabb,érezni is fogod.
Te még nagyon fiatal vagy! A barátod füvezik és még csak 17, akkor mi lesz később? Drog, különféle tabletták? Majd téged is belefog vinni! Szerintem ez nem hiányzik sem neked sem a szüleidnek! Szerintem ébredj fel kicsi lány! Nem hiányzik neked ez a fiú, mert a későbbiekben nagyobb gond lesz vele! Arra gondoltál már, hogy azért hívd napi egyszer telón, mert lehet hogy másik csajjal van és fél hogy lebukik valamelyik oldalt?! Szerintem vannak nála ezerszer normálisabb fiúk + fiatal vagy ne kötelezd még annyira el magad! Járjatok szórakozni barátnőkkel, barátokkal, de csak kulturált ember módjára és megfelelő helyre, nem pedig valami drogtanyára!
É ennyit tudtam hozzáfűzni a többi a TE dolgod! Minden esetre Sok Sikert!
Szia! Bár én ezt innen nem tudom eldönteni, meg hogyan is tudnám más pontosan mit érez (főleg olyasvalaki, akit nem is ismerek), de a jelekből azt szűrtem le, hogy azért annyira nem szerethet téged ez a srác.
Nem azt mondom, hogy egyáltalán nem szeret, de szerelemmel biztosan nem.
Ha szerelmesek vagyunk, fel sem tűnik a másikban, mik a hibái.
Pontosabban tisztában vagyunk vele mik a hibái, de cseppet sem érdekel minket, mert nem azok ellenére szeretjük a másikat, hanem azokkal együtt.
Az már régen rossz, ha egy kapcsolatban az egyik fél elvárja a másiktól, hogy változzon meg.
Az én barátomnak is vannak dolgai, amik néha zavarnak és idegesítenek, ezt ha dühös vagyok, szóvá is teszem, de soha nem várnám el tőle, hogy másképpen viselkedjen, mint ami ő, és főleg nem érzem úgy, hogy emiatt kevésbé szeretem.
A lényeg a tolerancia. Ez nagyon fontos egy kapcsolatban, hiszen senki nem tökéletes, és úgy gondolom, nincs tökéletesen összeillő pár, akik mindent szeretnek a másikban. De az hogy valamit nem szeretek a másikban SOHA nem kérdőjelezheti meg azt, hogy szeretem e őt magát.
Persze mindig van egy természetes "idomulás" a másikhoz, de ennek nem szabad kényszerre történnie.
Bocsi, lehet, hogy zavaros :).
A lényeg, hogy ne fűzz sok reményt ehhez a kapcsolathoz (szerintem), mert ha már azon pörög, mit nem szeret benned, az régen el van szúrva.
De nem a te hibád, egyszerűen még ős is éretlen és nem tudja mit is akar, nem áll készen egy komoly kapcsolatra. Én például ismerek egy srácot, aki 22 éves korára jutott el oda, hogy képes normális párkapcsolatban élni, addig ő is hasonlóan viselkedett: bizonytalankodott, nem bírta elviselni a másikban azokat a dolgokat, amik nem tetszettek neki stb. Erről senki nem tehet, de sajnos ez van, 14 évesen még te is nagyon fiatal vagy, járj el a barátaiddal, ismerkedj és találni fogsz valakit, aki illik hozzád és készen áll.
L/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!