Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6-7 honapja a baratom de meg nem mondta hogy szeret?
mért nem kérdezel rá?
7 hónapos kapcsolatba már ideje lenne..:D
lehet ő nem érzi fontosnak, hogy modnogassa...tudasd vele, hogy neked jol esik hallani, szoval nyissa kis azt a nagy száját és mondja hogy SZERETLEK!
Kimutatja, hogy fontos vagy. Ez miért nem elég? Ha nem szeretne, nem mutatná ki.
Jobb egy ilyen pasi, mint egy olyan, aki napjában tízszer is elmondja, hogy szeret, a gyakorlatban meg tojik a fejedre.
Az exemnek ritkán mondtam. Aztán már azt sem tudtam válaszolni, hogy "én is". Tíz évig így is együtt voltunk.
Mégis azt mondom, hogy ha szeretem, akkor ki tudom mondani.
Most úgy voltam vele, hogy csak szex után mondom ki, de nem bírtam kivárni.
35/F
6éve vagyok együtt a férjemmel és 1kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor mondta: Szeretlek!
Hál'Isten a szerelmet nem így mérik :)
Nem kell mondogatni, hogyha érzed és a tetteiben meg látszik.
Nehéz követni, hogy 10, 6-7 vagy 3 hónapja vagytok-e együtt. De ez teljesen mindegy, ha valamikor már elcsattant az első csók. (Gondolom több is volt.)
Szerintem készülj fel arra, hogy nem szeret és ha összeszedted a bátorságodat, akkor kérdezz rá. Azt is nehéz kimondani, hogy "nem szeretlek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!