Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 6-7 honapja a baratom de meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6-7 honapja a baratom de meg nem mondta hogy szeret?

Figyelt kérdés
En 24 csaj vagyok , o 25 fiu. Jo a kapcsolatunk es kimutatja nekem hogy fontos vagyok, de meg sosem mondta ki hogy szeret. En egyszer mondtam neki 1 honapja kb mikor el is sirtam magam mikor kimondtam hogy szeretem. De erre csak annyit mondott hogy en is igy erzek. Attol tartok csak nagyon kedvel mert nagyon jo vagyok hozza.. Ezt mar kerdeztem tole. Konkretan rakerdezni nem akarok hogy dragam, szeretsz vagy sem? Volt mar ilyen veletek? Mit gondoltok?
2011. okt. 26. 11:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
64%
Jézusom xDDDDDDDD mik vannak itt:|||| Nem mondja itt senki a másiknak hogy szereti?:| az oké hogy érezteti de akkor mibe kerül kimondani? Nem tudom megérteni:D
2011. okt. 26. 11:49
 12/22 LadyLee ***** válasza:

Az "en is igy erzek" miért nem elég neked?

Szerintem rá ne kérdezz, az nagyon gáz. Ezt egyébként szavak nélkül is érzned kell - ha nem, akkor a szavak sem segítenek.

2011. okt. 26. 14:12
 13/22 anonim ***** válasza:

Szerintem meg az a gáz,mikor 1 csók után kiteszik a közösségi oldalakra,hogy járnak,majd egyből irkálják a másik üzifalára,hogy jajj de szeretlek stb... Utána 1-2hét múlva meg mindkettő egyedülálló-.-"

Én is vágyom rá,hogy kimondja a párom,de addig nincs gond ameddig érezteti velem,hogy mennyire is fontos vagyok a számára.

De egy nőnek fontosak a szavak,amiknek nem tulajdonítanak nagy jelentőséget a férfiak.

Én a mostani párommal vagyok a legboldogabb,pedig még nem mondta,hogy szeretlek! Előző kapcsolataimban mindenki mondta,nagyon sokszor,de nem éreztették,de mivel mondta elhittem...Persze mert naív voltam.:)

Nem minden a szó,érezned kell! Ne kérdezz rá szerintem se.:)

2011. okt. 26. 15:52
 14/22 anonim ***** válasza:
Szeret biztosan, meg kedvel, de nem hiszem, hogy szerelmes. Nekem az a tapasztalatom, hogyha egy pasas szerelemmel szeret vagyis odavan érted, még a legkeményebb, érzelemmentesnek tűnő macsóból is kibukik fél év után bőven a szerelmi vallomás. Ha máskor nem, akkor részegen tuti. Bocs, ha nem tetszett.
2011. okt. 26. 16:38
 15/22 anonim ***** válasza:
Miért vagy még vele? Amúgy nem veled egykorúval kellene járnod. Hanem inkább egy hozzád való FÉRFIVEL!
2011. okt. 26. 16:43
 16/22 LadyLee ***** válasza:

"Nekem az a tapasztalatom, hogyha egy pasas szerelemmel szeret vagyis odavan érted, még a legkeményebb, érzelemmentesnek tűnő macsóból is kibukik fél év után bőven a szerelmi vallomás. Ha máskor nem, akkor részegen tuti. "

Nem tudom, én ugyebár nem vagyok pasas, de belőlem nem "bukik ki" ilyesmi, bármennyire is odavagyok az illetőért (és bármennyire is részeg vagyok) - egyszerűen ez nem nagyon megy nekem - és különösen akkor nem tudom kimondani, ha valóban nagyon szerelmes vagyok - ha kevésbé, akkor sokkal könnyebben megy. Persze, volt már olyan helyzet, hogy mondtam ilyet, olyan is, hogy közben komolyan is gondoltam, de az biztos, hogy mindig nehezemre esett. Sokkal több olyan helyzet volt, hogy ott pihegtem az illető mellett, éreztem, hogy imádom, és pont megfelelő a pillanat arra, hogy ezt közöljem is vele, de nem tudtam. Szóval nálam semmit nem jelent ha 6-7 hónap után nem mondok ilyneket. Sőt, inkább jót jelent, mint rosszat. Simán lehet, hogy a pasid is ilyen.

Szerintem az "én is így érzek" egyébként is egy tökéletes válasz, én ennél többet verbális szeretetkimutatás terén sosem várnék el egy férfitől.

2011. okt. 26. 16:52
 17/22 anonim ***** válasza:
Egyébként teljesen helyénvaló dolog, ha megkérdezed, hogy pontosan mit is érez irántad, szerelmes-e. Nem tinik vagytok már. Igenis szerves része egy párkapcsolatnak, hogy tisztázzuk az érzéseinket és képben legyünk, hogy a másik miként is érez. Nem találgatni kell, meg jeleket keresni, hanem rákérdezni. Mondjuk én az egyenes beszéd híve vagyok ilyen tekintetben is, mert volt már velem olyan, hogy halál szerelmes voltam valakibe és mivel rávetítettem az érzéseimet, simán úgy tűnt, hogy ő is így van ezzel. Csak épp jópár hónap után közölte, hogy sajnos ő bár nagyon szeret, de kezdettől fogva nem érzett szerelmet.
2011. okt. 27. 10:50
 18/22 LadyLee ***** válasza:

Én biztos világgá rohannék, ha a párom nekem szegezné a kérdést, hogy szeretem-e. Akkor is, ha igen.

És szerintem elsősorban azért nem kérdezz rá nála, mert nem vagy előrébb a válasszal. Gondolj csak bele, megkérdezed, hogy "Szeretsz, szívem" mire a válasz "Persze, hogy szeretlek nyuszómuszó". Mi lesz az első gondolatod? Naná, hogy az, hogy ezt csak azért mondja, mert rákényszerítetted, kihúztad belőle. Ugyanúgy fogsz örlődni, mint most.

Mint már fentebb többször írtam: szerintem az "én is így érzek" egy tökéletes, és legalább kevésbé sablonos válasz arra, hogy te szerelmet vallottál neki. Szerintem nincs miért aggódnod.

2011. okt. 27. 13:22
 19/22 anonim ***** válasza:

LadyLee válasza:

Én biztos világgá rohannék, ha a párom nekem szegezné a kérdést, hogy szeretem-e. Akkor is, ha igen.

És szerintem elsősorban azért nem kérdezz rá nála, mert nem vagy előrébb a válasszal. Gondolj csak bele, megkérdezed, hogy "Szeretsz, szívem" mire a válasz "Persze, hogy szeretlek nyuszómuszó". Mi lesz az első gondolatod? Naná, hogy az, hogy ezt csak azért mondja, mert rákényszerítetted, kihúztad belőle. Ugyanúgy fogsz örlődni, mint most.

Mint már fentebb többször írtam: szerintem az "én is így érzek" egy tökéletes, és legalább kevésbé sablonos válasz arra, hogy te szerelmet vallottál neki. Szerintem nincs miért aggódnod.

Félreértelmezted, amit az előbb írtam. Pont hogy nem arról van szó, hogy rontson neki a kérdező a másiknak, hogy "szeretsz"? Mert az valóban rémisztő. Arra gondoltam, hogy beszélgetést kell kezdeményezni arról, hogy milyen minőségű érzelmei vannak felém? Szerelmes? Vagy csak elvan mellettem, mint egy jó baráttal? Mert marhára nem mindegy és ezt mindenkinek joga van tudni. Én már mint írtam, ráfáztam erre és soha többé nem lennék olyannal együtt, aki kezdettől fogva nem szerelmes belém. Ha pedig valaki erre a feszülten reagál vagy elzárkózik, akkor ott valami bűzlik. Tapasztalat.

2011. okt. 27. 13:31
 20/22 LadyLee ***** válasza:

"Arra gondoltam, hogy beszélgetést kell kezdeményezni arról, hogy milyen minőségű érzelmei vannak felém? Szerelmes? Vagy csak elvan mellettem, mint egy jó baráttal?"

Szerintem a legtöbb pasi nem alkalmas egy ilyen beszélgetésre. Frászt kapnak és akkor is furán / negatívan fognak reagálni, ha tényleg szerelemesek. Én is kiakadnék és megrémülnék.

Persze azt elfogadom, hogy neked ez egyszer, egy bizonyos pasival működött - lehet, hogy a kérdés feltevőjének is működne egyébként, tekintettel arra, hogy az "én is így érzek" válasz egy, az érzelmeiről viszonylag beszélni tudó férfire utal - de a többség szerintem nem tudná jól kezelni ezt a helyzetet és csak további félreértésekhez vezetne.

Nyilván egy arra fogékony pasival persze működhet.

2011. okt. 27. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!